Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα Δεξιοτεχνίας του Μακροχωρίου

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα Δεξιοτεχνίας του Μακροχωρίου

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής για τον Αγώνα Δεξιοτεχνίας που θα διεξαχθεί μπροστά στο Δημαρχείο Μακροχωρίου από σήμερα 12/04/2023 και έως 27/03/2023.

Οι αθλητές και ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΣΔΔΑ (e-omae-epa.gr) ή να συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής στο έντυπο του οργανωτή.

Δεκτές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται και την Κυριακή 30/03/23 στον χώρο της γραμματείας του αγώνα για μέλη , φίλους και ενδιαφερόμενους αλλά και μέσο της ιστοσελίδας της λέσχης www.laverias.gr και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον έφορο αγωνιστικού Κ. Καπάρα Σωτήρη στο τηλ. 6972 621 101.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS