Εκτύπωση αυτής της σελίδας
9ος ο Πετράκης στο Snowboard Cross - 10os στο Banked Slalom

9ος ο Πετράκης στο Snowboard Cross - 10os στο Banked Slalom

Στην 9η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρά Χιονοσανίδας (World Para Snowboard Championships FIS - La Molina) τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Πετράκης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρα Χιονοσανίδας (κατηγορία SB-UL), στο πρώτο χρονικά αγώνισμα που συμμετείχε, στο Snowboard Cross, παρόλο που στον προκριματικό πήρε την 7η θέση.

Μετά το τέλος των αγώνων μίλησε στην ιστοσελίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, για τις συνθήκες της κούρσας, αλλά και τους στόχους του: "Επικρατούσε πολύ ζέστη γενικότερα με αποτέλεσμα το χιόνι να επηρεάσει πολύ τον αγώνα. Αν δεν υπήρχε μια πτώση σίγουρα θα το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο. Αλλά και πάλι για πρώτο αγώνα της χρονιάς σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα η εικόνα μας ήταν εξαιρετική!", επισήμανε ο Βεροιώτης αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί"

10ος στο Dual Banked Slalom

Στο δεύτερο αγώνισμα που συμμετείχε ο Πετράκης, το οποίο διεξήχθη μια μέρα νωρίτερα από τον προγραμματισμό, ο αθλητής μας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και περιορίστηκε στην 10η θέση. Ο Πετράκης αγωνίστηκε ως μέλος της Εθνικής Ομάδας και συνοδευόταν από τον προπονητή του Αλμπανίδη Κωνσταντίνο.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2023/03/world-parasnowboard-9-snowboard-cross.html

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS