Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μεταγραφές Αθλητών με Αναπηρία - Δύο προσθήκες και μια αποχώρηση στο "Εν Σώματι Υγιεί"

Μεταγραφές Αθλητών με Αναπηρία - Δύο προσθήκες και μια αποχώρηση στο "Εν Σώματι Υγιεί"

Με δυο προσθήκες και μια αποχώρηση για το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας έκλεισε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος των αθλητών με αναπηρίες, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Συγκεκριμένα, αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" είναι πλέον ο Γιάννης Δημητρακόπουλος, πρωταθλητής της Επιτρ. Αντισφαίρισης (class 8), αλλά και κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ στον Στίβο ΑμεΑ (ρίψεις, κατ. Τ43), ο οποίος μετά τον περσινό δανεισμό του από το Αθλητικό Σωματείο "Άγιος Χριστόφορος", επιστρέφει με ελεύθερη μεταγραφή πλέον. Η δεύτερη προσθήκη είναι ο Τοκατλίδης Γεώργιος, αθλητής με αναπηρία όρασης (Β1), ο οποίος έρχεται στο σωματείο μας και αυτός με ελεύθερη μετεγγραφή από το Αθλητικό Σωματείο Τυφλών "Πυρσός" Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν έμπειρο αθλητή που έχει περάσει από αρκετά παραολυμπιακά αθλήματα (στην κατηγορία αναπηρίας όρασης), με συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 στην Ιστιοπλοΐα. Επιπλέον έχει πολλές διεθνείς συμμετοχές και επιτυχίες ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Τυφλών. Η μεταγραφή του γίνεται με σκοπό την βοήθεια ανάπτυξης ενός νέου αθλήματος, ειδικό για άτομα με προβλήματα όρασης.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο αθλητής Πετρόπουλος Στράτος μετά από 5 χρόνια, ο οποίος επιστρέφει με ελεύθερη μεταγραφή στο σωματείο Π.Α.Σ.Κ.Α..

Καλωσορίζουμε τους δύο νέους αθλητές, Γιάννη και Γιώργο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική πορεία του Στράτου.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2023/02/2023.html

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS