Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Βασιλόπιτας του "Εν Σώματι Υγιεί"

Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Βασιλόπιτας του "Εν Σώματι Υγιεί"

Η Κοπή της Βασιλόπιτας για το 2023, μετά από απουσία δύο ετών λόγω πανδημίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον Ισόγειο χώρο της "Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών", όπου στεγάζεται το Καφέ Foyer, που ανήκει στον ΚοιΣΠΕ "ΔΕΣΜΟΣ".

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από Αθλητές με Αναπηρία, γονείς, συνεργάτες, προπονητές, εθελοντές και φίλους του "Εν Σώματι Υγιεί" και παρών σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και εκπροσώπους της τοπικής αρχής, η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα από τον ιδρυτή του σωματείου και Τεχνικό Διευθυντή κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο και με την προβολή με την ανασκόπηση των αγωνιστικών και λοιπών δράσεων του "Εν Σώματι Υγιεί" κατά το έτος 2022.

Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας, Αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς ευλόγησε κι έκοψε τη Βασιλόπιτα. Παράλληλα σε όλους μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια. Τα φλουριά έπεσαν στον αθλητή Θωμά-Αριστοτέλη Καραγιάννη, που πήρε δωροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών  και στον διαιτολόγο Αθανάσιος Τόπη που πήρε δωροεπιταγή απο βιβλιοπωλείο της πόλης.

Στους τυχερούς προσέφερε το βιβλίο της με τίτλο "Βλέμμα Χαμηλά" η συγγραφέας από τη Νάουσα Νίκη Κελεσίδου, η οποία, παράλληλα με την κοπή βασιλόπιτας, προλόγισε το βιβλίο της και προσέφερε έσοδα από τις πωλήσεις του ως οικονομική ενίσχυση στο σωματείο μας.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2023/01/blog-post_30.html

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS