Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προπονητική ημερίδα ανωμάλου δρόμου από τον Βικέλα Βέροιας (φωτο)

Προπονητική ημερίδα ανωμάλου δρόμου από τον Βικέλα Βέροιας (φωτο)

Προπονητική ημερίδα ανωμάλου δρόμου, για τις ηλικίες 4 έως 14 ετών, διοργάνωσε την Κυριακή 18/12 ο Βικέλας Βέροιας.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Την Κυριακή 18-12 η ομάδα μας με επικεφαλής τους προπονητές κα.Υφαντίδου Σοφία, τον κ. Κελεπούρη Νίκο και τον κ.Μηνά Κυριάκο διοργάνωσε και  πραγματοποίησε την καθιερωμένη προπονητική ημερίδα ανωμάλου δρόμου, για τις ηλικίες 4 έως 14 ετών.

Τα παιδιά μας ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία στην οποία άνηκαν έτρεξαν τις αποστάσεις των 500-1000-1500-2000 μέτρων.

Μια πολύ όμορφη εικόνα με τους μικρούς μας αθλητές που πλημμύρισαν τον εξωτερικό χώρο του ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας το οποίο έσφυζε από παιδικές φωνές καθώς και πολλά χειροκροτήματα από τους γονείς οι οποίοι τα συνόδευσαν και τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα πρόσωπα των προπονητών μας.

Καλεσμένοι μας ήταν η ομάδα της Αλεξάνδρειας "Βέλος" και η  Γ.Ε Νάουσας.

Ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρόσκλησης τους υπεύθυνους των ομάδων κ.Μυλωνά Ζαχαρία και κ.Μπόλα Αντώνη αντίστοιχα.

Ευχαριστούμε τον πάντα παρόν γιατρό της ομάδας μας κ. Αποστολίδη Δημήτριο, ο οποίος παρα τον φόρτο της εργασίας του βρίσκει χρόνο να μας παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

Τέλος πολύ σημαντικό και ευχάριστο για την ομάδα μας είναι πως μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την όμορφη γιορτή ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος και ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Δέλλας Αθανάσιος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS