Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Υποψήφιος "Κορυφαίος Αθλητής της Χρονιάς" ο Πετράκης του "Εν Σώματι Υγιεί"

Υποψήφιος "Κορυφαίος Αθλητής της Χρονιάς" ο Πετράκης του "Εν Σώματι Υγιεί"

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, διοργανώνει για 69η φορά τον μακροβιότερο θεσμό του ελληνικού Αθλητισμού, τη Γιορτή των Κορυφαίων 2022.

Ανακοινώθηκαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, οι υποψηφιότητες για τους Κορυφαίους Αθλητές της Χρονιάς 2022. Ανάμεσα στους υποψηφίους, βρίσκεται για πρώτη φορά αθλητής με αναπηρία από τη Βέροια, ο αθλητής της χιονοσανίδας, Κωνσταντίνος Πετράκης

Ο Πετράκης είναι υποψήφιος στην κατηγορία "Άνδρες Αθλητές με Αναπηρία-Παραολυμπιακά Αθλήματα", γιατί κατέλαβε την 15η θέση στo αγώνισμα Snowboard Cross και την 16η στο αγώνισμα Banked Slalom κατηγορία SB-UL) των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων που έγιναν στο Πεκίνο τον Μάρτιο του 2022. 

H ψηφοφορία είναι ανοικτή προς τα μέλη του Συνδέσμου ως την Πέμπτη 15/12 στις 11.00πμ και "Γιορτή των Κορυφαίων" θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30.

Η υποψηφιότητα του Πετράκη ως "Κορυφαίου Αθλητή" αποτελεί ύψιστη τιμή, τόσο για τον ίδιο, για το σωματείο του που τον στηρίζει και τον ανέδειξε, όσο και την πόλη της Βέροιας, που αποτελεί άξιο τέκνο της και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι το "Εν Σώματι Υγιεί" λειτουργεί "αθόρυβα" και στο περιθώριο -και χωρίς ουσιαστική υποστήριξη- αλλά με εκκωφαντικές επιτυχίες..

Μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλους τους υποψηφίους αθλητές/τριες ΕΔΩ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS