Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ημερολόγια 2023 από το "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας

Ημερολόγια 2023 από το "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας

Κυκλοφόρησαν και είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία της πόλης

Μετά από απουσία 2 ετών λόγω πανδημίας, όπου τα ημερολόγια μας διατέθηκαν δωρεάν και αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, κυκλοφόρησαν και πάλι σε έντυπη μορφή για το έτος 2023. Το φετινό μας ημερολόγιο κοσμούν φωτογραφίες από τις επιτυχίες των αθλητών κατά το έτος 2022, στα 6 Παραολυμπιακά Αθλήματα που καλλιεργεί το "Εν Σώματι Υγιεί".

Η προπώληση πηγαίνει εξαιρετικά καλά και όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί και να μας ενισχύσει, μπορεί να τα βρει σε επιλεγμένα σημεία της πόλης και κατόπιν επικοινωνίας απευθείας με το Σωματείο:

Τηλ: 6976591081

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κάθε ημερολόγιο τιμάται στα 3,00€ και τα έσοδα θα διατεθούν προς στους σκοπούς και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Αθλητών με Αναπηρία του "Εν Σώματι Υγιεί".

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://r4rehab.blogspot.com/2022/12/2023.html

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS