Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Χρυσός" στη Λαμία ο Φίλιππος Βέροιας

"Χρυσός" στη Λαμία ο Φίλιππος Βέροιας

Με 2 χρυσά, 1 ασημένιο & 1 χάλκινο μετάλλιο γύρισε το Τμήμα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής από την πόλη της Λαμίας όπου πραγματοποιήθηκε το 7ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 1-2 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ πήρε μέρος σε 4  κατηγορίες, 10 - 12 χρονών short  program, 10 - 12 χρονών longprogram, 12 - 14 χρονών longprogram και 14-16 χρονών(νεάνιδες) long program,  οι προσπάθειες και των 4 κατηγοριών στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία καθώς κάθε ένα τμήμα στην κατηγορία του κέρδισε τις εντυπώσεις και στεφθηκε με μετάλλιο !!!

Τα ασημένια κορίτσια στην κατηγορία 10-12 χρονών στο shortprogram είναι οι Χαραλαμπίδου Ειρήνη, Ορφανίδου Ξένια, Τσακιρίδου Μαρία, Πασχαλίδου Λαμπρινή, Γκλαβάκη Ελενα και Λουκίδου Ευαγγελία   με προπονήτρια την κ Μωυσιάδου Κατερίνα !

Τα χρυσά κορίτσια  στην κατηγορία 10-12  χρονών long program  είναι  οι αθλήτριες Γεροντίδου Κυριακή, Γρηγοριάδου Αικατερίνη,  Ελμασλάρι Μαρίλια,  Μαλογιάννη Αικατερίνη,  Μπαρμπαρούση Αθηνά,  Νατσούρα Κλεονίκη,  Τσακιρίδου Βιβή και Τράμπα Μαρία-Γεωργία με προπονήτρια την κ Παυλίδου Μαρία !

Τα χάλκινα κορίτσια στην κατηγορία 12-14 χρονών long program  είναι οι αθλήτριες  Τζάτση Μαριλένα ,  Μοτσιοπούλου Στυλιανή, Παπαζλή Δέσποινα, Παπαζλή Θωμαή, Πασχαλίδου Ηλιάνα, Σαρρηγιαννίδου Μυρτώ,  Σούλη Αλέσια με προπονήτρια την κ Χαβιαροπούλου Ηρώ !

Τα χρυσά κορίτσια στην κατηγορία 14-16 χρονών long program  είναι οι αθλήτριες  Ντόκα Ιωάννα, Ντόκα Ελένη, Στήθου Ελεάνα, Τσιαπράζη Κατερίνα, Μοτσιοπούλου Χάιδω, Στάμου Ελενα, Πασχαλίδου Αθανασία και Χατζηιωάννου Νεφέλη με προπονήτρια την κ Χαβιαροπούλου Ηρώ !

Συγχαρητήρια και στις προπονήτριες Τζίμπουλα Δέσποινα, Πινακούδη Ροδόπη,  και στον χορογράφο & δάσκαλο μπαλέτουΜιχαήλ Γκέρμαν  που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Ο πρόεδρος  του τμήματος  κ. Παπανώτας Νικόλαος καθώς και το teamτων προπονητών δήλωσαν.. Είμαστε πανευτυχείς όχι μόνο για τα μετάλλια που πήραμε αλλά για την σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στον σύλλογό και γιατί τα προγράμματα και οι χορογραφίες ετοιμάστηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα παράλληλα βέβαια και με όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που έχουν οι αθλήτριες  και με πολλές έξτρα ώρες προπόνησης για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα !

Επίσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής κ Βαγιόπουλο Γεώργιο και όλους τους συντελεστές για την άψογη Διοργάνωση !!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS