Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΑΟΡΓ Βέροιας: Ασημένιο μετάλλιο η Μπόφτση, στις καλύτερες αθλήτριες η Τσιφτσή

ΑΟΡΓ Βέροιας: Ασημένιο μετάλλιο η Μπόφτση, στις καλύτερες αθλήτριες η Τσιφτσή

Μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας τη Κικής Χωματά, Μαρίνας Μπόφτση στους τελικούς αγώνες Ρ.Γ Α΄ κατηγορίας (παγκορασίδων), στη Θεσ/νίκη.

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στα τέσσερα προγράμματα του Σύνθετου Ατομικού έχασε το χάλκινο μετάλλιο για μόλις 0,7β. Πήρε όμως το ασημένιο στο στεφάνι, την5η θέση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, την 4η θέση στο σχοινάκι και την 7η στη μπάλα. Μ΄αυτές τις επιτυχίες, αλλά και των προηγούμενων αγώνων θεωρείται ως μία από τις 4-5 καλύτερες παγκορασίδες αθλήτριες Ρ.Γ της Κ.& Β. Ελλάδας.

ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ Ρ.Γ. & Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΦΤΣΗ

Κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια για κάτι καλύτερο από το χάλκινο μετάλλιο στο Σ.Ατομικό ,των προκριματικών αγώνων, παρουσιάστηκε η Ιωάννα Τσιφτσή , αθλήτρια κι αυτή της Κικής Χωματά. Ήταν 7η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, 6η στο στεφάνι, 9η στο σχοινάκι & στην μπάλα και 8η στην κατάταξη του Σύνθετου Ατομικού. Από το σύνολο, όμως, των φετινών αγώνων παραμένει κι αυτή στις καλύτερες παγκορασίδες αθλήτριες Ρ.Γ της Κ.& Β. Ελλάδας.

Σίγουρα πρέπει να προσεχθούν οι δύο μικρές αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, πρώτα από το σύλλογό τους, αλλά & από κάθε αρμόδιο, ώστε να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο ταλαντούχες αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ προέρχονται, από τη Μαρίνα Νάουσας (Μαρίνα Μπόφτση) & Πετριά Πέλλας (Ιωάννα Τσιφτσή). Είναι προϊόν του σκεπτικού του συλλόγου να αναπτύξει αυτό το όμορφο και ολυμπιακό άθλημα σε όλη την Ημαθία και όχι μόνο.

Πέρσι ξεκίνησε καινούργιο τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής στη Νάουσα. Φέτος στις σκέψεις των ανθρώπων του συλλόγου είναι να ξεκινήσει ανάλογο τμήμα σε περιοχή της Πέλλας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS