Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χρυσό μετάλλιο ο Π. Αθανασάκης στην Διεθνή Συνάντηση Στίβου Ελλάδας - Κύπρου

Χρυσό μετάλλιο ο Π. Αθανασάκης στην Διεθνή Συνάντηση Στίβου Ελλάδας - Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 20-21 Ιουλίου  στο στάδιο του Αγίου Κοσμά στην Γλυφάδα  η διεθνής συνάντηση  στίβου της κατηγορίας Κ-18 μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Κύπρου.

Στην συνάντηση αυτή και  στο αγώνισμα των 800 μέτρων συμμετείχε και πρωταγωνίστησε ο νεαρός πρωταθλητής του ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑΣ  Αθανασάκης Παναγιώτης, που  κατάφερε  να τερματίσει πρώτος σημειώνοντας  1'58''63, πραγματοποιώντας  άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση την φετινή χρονιά. Ο Παναγιώτης από την εκκίνηση της κούρσας μπήκε μπροστά και κατάφερε παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν ( δυνατός άνεμος) να τερματίσει άνετα πρώτος.

 Στην ίδια συνάντηση και μετά από χρόνο 20 λεπτών ο Παναγιώτης Αθανασάκης συμμετείχε σαν τρίτος αθλητής και στην σκυταλοδρομία 4χ400  αγοριών  με την Ελληνική ομάδα  να τερματίζει στην δεύτερη θέση με χρόνο 3΄25''43.      

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS