Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δύο "αστεράκια" ανατέλλουν στον ΑΟΡΓ Βέροιας

Δύο "αστεράκια" ανατέλλουν στον ΑΟΡΓ Βέροιας

Από πέρσι έδειξαν ότι θα είναι πρωταγωνίστριες οι παγκορασίδες αθλήτριες της Κικής Χωματά, Τσιφτσή Ιωάννα & Μπόφτση Μαρίνα.

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ Η ΤΣΙΦΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑ.

Θαυμάσια εμφάνιση από την Ιωάννα στον προκριματικό αγώνα που διεξήχθη στη Θες/νίκη. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό και την 2η θέση στο πρόγραμμα με στεφάνι και μπάλα, 5η θέση στο ελεύθερο και 4η στο σχοινάκι.

ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΦΤΣΗ ΜΑΡΙΝΑ.

Πραγματοποιώντας θαυμάσιες εμφανίσεις στα τρία από τα τέσσερα όργανα, 2η στο ελεύθερο, 3η στο στεφάνι και 5η στο σχοινάκι. Βρισκόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή στην 3η θέση, διεκδικώντας ακόμη και την πρωτιά. Ήρθε όμως το άτυχο πρόγραμμα με την μπάλα δίνοντάς την μικρή βαθμολογία και κατατάσσοντάς την αρκετά χαμηλά στην κατάταξη του Σύνθετου Ατομικού.

Πιστεύουμε και ευχόμαστε οι δύο αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ να πραγματοποιήσουν , τα δύσκολα προγράμματά τους με επιτυχία , στους τελικούς αγώνες της Θες/νίκης και να βρεθούν και οι δύο μέσα στα μετάλλια.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb