Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέντε μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του "Αιγές Βεργίνα" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Πέντε μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του "Αιγές Βεργίνα" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 9 και 10 Ιουλίου στο Καυτατζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη.

Το σωματείο  ΑμεΑ Ν. Ημαθίας "ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ" συμμετείχε στη διοργάνωση με 4 αθλητές και 3 αθλήτριες και κατέκτησε 5 μετάλλια.

Συγκεκριμένα οι διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών ήταν:

Τουλίκας Νικόλαος χρυσό μετάλλιο στα 10.000 μέτρα (10χλμ) με νέο ατομικό ρεκόρ διαδρομής και χάλκινο μετάλλιο στα 1.500μ κατ Τ20 Παπαδόπουλος Ραφαήλ χρυσό μετάλλιο στα 100μ κατ Τ12 Παπαναστασίου Αγγελική ασημένιο μετάλλιο στο μήκος κατ. Τ20 και Μπίτζιου Χριστίνα χάλκινο μετάλλιο στο μήκος κατ. Τ20 Οι αθλητές Θεοχαρόπουλος Νικόλαος και Πορφύρης Νεόφυτος αγωνίστηκαν στη σφαίρα και στα 100μ και η νέα αθλήτρια Τσουλτζίδου Κων/να στη σφαίρα στην κατ Τ20 σημειώνοντας όλοι τους νέα ατομικά ρεκόρ.

Ευχαριστούμε τους προπονητές του σωματείου Πάνο Σιστάκο, Θωμά Μαυρόπουλο και Αγγελική Παπαδοπούλου για την άψογη συνεργασία καθώς επίσης τους Αντώνη Στόικο και Βαγγέλη Ντόγκα προπονητές των αθλητών Τουλίκα Νικόλαου και Παπαδόπουλου Ραφαήλ αντίστοιχα για την πολύτιμη στήριξη τους.

Συγχαρητήρια στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ για την άψογη διοργάνωση και σε όλη την αποστολή μας για την πολύ αξιόλογη εμφάνιση ! Στόχος μας είναι τα παιδιά να μπορέσουμε να τα εντάξουμε στον αθλητισμό και όχι μόνο τα μετάλλια τους!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb