Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με τρεις αθλητές ο ΟΚΑ Βικέλας Βέροιας στο Πανελλήνιο Στίβου Κ-20

Με τρεις αθλητές ο ΟΚΑ Βικέλας Βέροιας στο Πανελλήνιο Στίβου Κ-20

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9, 10 Ιουλίου στο ανακαινισμένο στάδιο των Σερρών το Παν/νιο πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Κ-20.

Ο  ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ συμμετείχε με τρείς αθλητές:

Ο  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ συμμετείχε στα 800 μ. Στον πρωινό προκριματικό του αγωνίσματος έτρεξε την απόσταση σε 1'58''23  και πέρασε στον τελικό με την τρίτη καλύτερη επίδοση. Στον απογευματινό τελικό έτρεξε την απόσταση  σε 1'56''86 και τερμάτισε στην 6η θέση. Ο Αθανασάκης αγωνίζεται στην κατηγορία Κ-18 αφού είναι 17χρονος, και θα αγωνισθεί με την εθνική ομάδα παίδων στην διεθνή συνάντηση ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ στις 20 Ιουλίου.

Η 17χρονη επίσης αθλήτρια του συλλόγου ΤΑΝΙΑ ΠΙΣΚΟΥ έκανε ατομικό ρεκόρ στον τελικό του ακοντισμού κοριτσιών ρίχνοντας το ακόντιο στα 34.25 μ. και κατέλαβε στην 8η θέση στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο τρίτος αθλητής ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΥΡΟΣ που συμμετείχε για πρώτη φορά σε παν/νιους αγώνες έτρεξε τα 100 μ. σε 11''52 και τερμάτισε στην 29η θέση, και τα 200μ, σε 24''02 και τερμάτισε στην 36η θέση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb