Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας "ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ"

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας "ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ"

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας "ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ" θα συμμετέχει και φέτος στo μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας , στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ , το οποίο θα διεξαχθεί στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης στις 9 και 10 Ιουλίου.

Συνολικά θα συμμετέχουν οκτώ αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες 12, 20, 42 και είναι οι παρακάτω Τουλίκας Νικόλαος ,Θεοχαρόπουλος Νικόλαος, Πορφύρης Νεόφυτος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Καφές Θεόδωρος, Μπίτζιου Χριστίνα, Τσουλτζίδου Κων/να και Παπαναστασίου Αγγελική Αρχηγός της αποστολής θα είναι η πρόεδρος του σωματείου Έφη Καραγιάννη και συνοδοί - προπονητές η Παπαδοπούλου Αγγελική & Σιστάκος Παναγιώτης..

Το Δ.Σ του σωματείου μας εύχεται Καλή Επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες και ευχαριστεί θερμά τους προπονητές, τους φίλους, τους εθελοντές & όσους στήριξαν το σωματείο και τη φετινή χρονιά.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS