Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέντε μετάλλια ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

Πέντε μετάλλια ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

Ένα εκπληκτικό 2 ήμερο για τους αθλητές του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 που έγινε στην Ελευθερούπολη και συνοδεύτηκε με την κατάκτηση 5 μεταλλίων, ατομικά ρεκόρ και όλους τους αθλητές μας να καταλαμβάνουν θέσεις στους 12 καλύτερους των αγωνισμάτων τους!!!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: η Μαριάννα Ζαφειρίδου ήταν 1η στο τετραπλούν με 13,77μ. (ατομικό ρεκόρ) και 2η στο μήκος με 5,17μ.,ο Παναγιώτης Σιφνίος ήταν 3ος στο τετραπλούν με 14,89μ.(ατομικό ρεκόρ) και 3ος στο μήκος με 6,11μ.(ατομικό ρεκόρ) ο Τάσος Απικέλλης ήταν 3ος στη σφαίρα με 12,30μ.,η Βασιλική Ματοπούλου ήταν 5η στη σφαίρα με 9,40μ.,η Μαριάνθη Ναλμπανίδου ήταν 8η στο μήκος με 4,53μ. ενώ στάθηκε άτυχη στο τετραπλούν με άκυρα άλματα ενώ θα μπορούσε να είναι στις θέσεις των μεταλλίων,η Κατερίνα Μπογιατζή ήταν 10η στο τετραπλούν με 12,06μ. (ατομικό ρεκόρ) και η σκυτάλη 4χ80μ. αποτελούμενη από τις Μαριαλένα Σεραφείμ- Ελεάνα Πρίφτη- Στεργία Μάρτου- Μίρκα Κοκκινοπλίτη,που είναι όλες μικρότερες ηλικιακά κι έχουν κι άλλα χρόνια στην ίδια κατηγορία να είναι 12 τες με χρόνο 48''.76.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και μας έκαναν περήφανους με τις επιδόσεις και την αγωνιστικότητα τους, τους ευχόμαστε υγεία, καλό καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν να έχουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb