Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΟΚΑ Βικέλας: Τέταρτη η Υφαντίδου, ατομικό ρεκόρ ο Αθανασάκης στο πανελλήνιο

ΟΚΑ Βικέλας: Τέταρτη η Υφαντίδου, ατομικό ρεκόρ ο Αθανασάκης στο πανελλήνιο

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη στο ιστορικό Καυτατζόγλειο Στάδιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Νέων Ανδρών - Γυναικών.

Στην κατηγορία Γυναικών, στο αγώνισμα του ακοντισμού αγωνίστηκε η Υφαντίδου Σοφία η οποία κατάφερε μια εβδομάδα μετά την τρίτη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, να κερδίσει την 4η θέση με επίδοση 49,97μ σε αυτή την τελευταία της συμμετοχή στην διοργάνωση.

Στην κατηγορία των Νέων ανδρών αν και παίδας, αγωνίστηκε ο Αθανασάκης Παναγιώτης , καθώς και ο ίδιος μια εβδομάδα μετά την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του , αγωνίστηκε στα 800 μέτρα, πέτυχε ατομικό ρεκόρ με χρόνο 1'56"65 και τερμάτισε στην 5η θέση. Σύμφωνα με τα προσόντα του και την ηλικία που βρίσκεται νομίζω ότι ο Αθανασάκης σε πολύ λίγα χρόνια θα πετύχει μεγάλες επιδόσεις. Του εύχομαι να είναι γερός να δουλέψει σκληρά και με την υπομονή όλα θα έρθουν.

Συγχαρητήρια

στους αθλητές και στους προπονητές του ΟΚΑ Βικέλας

Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτούς και τους αξίζουν πολλά

μπράβο

, γιατί παρά τις δυσκολίες που συναντούν, συνεχίζουν να φέρνουν διακρίσεις για τον στίβο της Βέροιας.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και οι επιτυχίες είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS