Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεύτερη θέση για τον Ντουμανόπουλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2022

Δεύτερη θέση για τον Ντουμανόπουλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2022

Ήταν το πρώτο μετάλλιο τόσο για τον ίδιο όσο και για το "Εν Σώματι Υγιεί" στο Boccia

Έκανε τελικά την υπέρβαση ο αθλητής μας Νίκος Ντουμανόπουλος, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της κατηγορίας BC4 και κατακτώντας τελικά την δεύτερη θέση. Οι αγώνες όπως κάθε χρόνο, διεξήχθησαν στο Κλ. Γυμν/ριο "Γεώργιος Στεφανόπουλος" στο Περιστέρι, από 31/05 ως 05/06/2022 με τη συμμετοχή 80 και πλέον αθλητών και αθλητριών σε τέσσερις αγωνιστικές κατηγορίες.

Ο Ντουμανόπουλος, συνέχισε την ανοδική του πορεία στο άθλημα και μετά την 8η θέση το 2018, την 7η το 2019 και την 4η το 2021 (το 2020 δεν διεξήχθη πρωτάθλημα), έφτασε στην κατάκτηση ενός μεταλλίου, το οποίο ήταν και το πρώτο του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας στο συγκεκριμένο -αμιγώς- παραολυμπιακό άθλημα.

Προκρίθηκε ως 2ος από τον προκριματικό όμιλο με μία νίκη και μία ήττα και με νίκες στον προημιτελικό και ημιτελικό, έφτασε μια ανάσα από το χρυσό μετάλλιο, αφού νικούσε 2-1 μέχρι και τρίτο σετ, αλλά στο τέλος μίλησε η εμπειρία του αντιπάλου που κατάφερε την ανατροπή επικρατώντας με 2-3.

Τον αθλητή συνόδεψαν στους αγώνες ο πατέρας του Ντουμανόπουλος Θωμάς, Δάσκαλος στο 3ο Δ.Σ. Βέροιας και η προπονήτρια Αλεξάνδρου Κλαίρη. Το ασημένιο μετάλλιο στο Boccia ήταν το 9ο για το "Εν Σώματι Υγιεί" για το 2022 και το 86ο συνολικά σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ (21-37-28).

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:  https://r4rehab.blogspot.com/2022/06/boccia-2022_6.html

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb