Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2022

Συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2022

Συμμετέχει ο Ντουμανόπουλος Νίκος στην κατηγορία BC4

Στις εγκαταστάσεις του Κλ. Γυμναστηρίου "Γεώργιος Στεφανόπουλος" στο Περιστέρι, διεξάγεται το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia, με τη συμμετοχή 80 και πλέον αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες που ξεκίνησαν χθες Τρίτη 31 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου, τελούν υπό την διοργάνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.

Στους αγώνες συμμετέχει και ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας Ντουμανόπουλος Νικόλαος, στην κατηγορία BC4 και θα αγωνιστεί μόνο στο ατομικό της κατηγορίας του. Ο Ντουμανόπουλος έχει επιδείξει καλές παρουσίες στο παρελθόν (δύο φορές στην 8άδα) και πέρσι κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Τον αθλητή συνοδεύει ο πατέρας του Ντουμανόπουλος Θωμάς και η προπονήτρια Αλεξάνδρου Κλαίρη. Η αποστολή αναχωρεί σήμερα από τη Βέροια με τους αγώνες του Νίκου να είναι προγραμματισμένοι την Πέμπτη και την Παρασκευή (φάση ομίλων) και Παρασκευή-Σάββατο εφόσον συνεχίσει στα νοκ-αουτ παιχνίδια.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:

https://r4rehab.blogspot.com/2022/06/boccia-2022.html

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb