Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιτυχίες των αθλητών του «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας στα Παν. Πρωταθλήματα Επιτρ. Αντισφαίρισης και Τοξοβολίας 2022

Επιτυχίες των αθλητών του «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας στα Παν. Πρωταθλήματα Επιτρ. Αντισφαίρισης και Τοξοβολίας 2022

1 χρυσό και 3 Ασημένια για τις «μικρές ρακέτες» στο Σ.Ε.Φ. – 1 χάλκινο για τον τοξοβόλο στο Ο.Α.Κ.Α.

Με πολλές και σημαντικές επιτυχίες συνεχίστηκε η παρουσία του «Εν Σώματι Υγιεί» στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ για το 2022. Στα πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Τοξοβολίας που διεξήχθησαν ταυτόχρονα σε Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και Ολυμπιακό Στάδιο αντίστοιχα, οι 4 αθλητές, έφεραν 5 πανελλήνιες νίκες:

Το πρώτο χρυσό σε ατομικό αγώνισμα για το "Εν Σώματι Υγιεί" στην Επιτρ. Αντισφαίριση!!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρίες, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 27 με 29 Μαΐου στην Αίθουσα της ΕΦΟΕπΑ στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.Το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε ατομικό αγώνισμα για το σωματείο μας ήρθε μετά από 7 χρόνια, από τον αθλητή Δημητρακόπουλο Γιάννη της κατηγορίας 8. Ο ίδιος αθλητής με συμπαίκτη το μέλος της Εθνικής Ομάδας Λευτέρη Μαύρη, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Διπλό Ανδρών. Σημειώνουμε ότι και οι τρεις συμμετέχοντες αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί", ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών. Αναλυτικά ο απολογισμός του "Εν Σώματι Υγιεί":

Συμμετοχές: 3 αθλητές + 1 προπονητής

Μετάλλια: 4 (1-3-0) - 3 στο Ατομικό + 1 στο Διπλό

1η θέση: Δημητρακόπουλος Γιάννης (Ατομικό κατ. 8)

2η θέση: Πετρόπουλος Στράτος (Ατομικό κατ. 10)

2η θέση: Μαύρης Λευτέρης (Ατομικό κατ. 6)

Προπονητής - Αρχηγός Αποστολής: Καραϊωσήφ Αλέξανδρος

Με τις επιτυχίες αυτές το "Εν Σώματι Υγιεί" έφτασε τις 31 Πανελλήνιες Νίκες στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση (2-15-14)

Σημαντική βελτίωση του ατομικού ρεκόρ ο Λούκας

Αν και βελτίωσε σημαντικά το Ατομικό του Ρεκόρ, ο ναουσαίος Τοξοβόλος του "Εν Σώματι Υγιεί" Γιώργος Λούκας, δεν κατάφερε να ανέβει σε ψηλότερο σκαλί του βάθρου και περιορίστηκε όπως και πέρυσι, στην τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο. Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Προπονητήριο "Ευαγγελία Ψαρά, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι, το Σάββατο 28 Μαΐου 2022. Ο αθλητής μας αγωνίστηκε στην κατηγορία Recurve Open και παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση και μάλιστα με ατομικό ρεκορ. Τον αθλητή Γιώργο Λούκας, συνόδεψε η προπονήτρια Αλεξάνδρου Κλαίρη. Αυτό ήταν το 2ο μετάλλιο του "Εν Σώματι Υγιεί" στην Τοξοβολία (0-0-2) και το 85ο του σωματείου σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ.

Για τα πλήρη άρθρα και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:

https://r4rehab.blogspot.com/2022/05/2022_30.html

https://r4rehab.blogspot.com/2022/05/2022_67.html

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS