Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συμμετοχή του Γιώργου Καισαρίδη στο 8th Athens Fyli Climb Fest

Συμμετοχή του Γιώργου Καισαρίδη στο 8th Athens Fyli Climb Fest

Στο 8ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης και υπαίθριων δραστηριοτήτων βουνού (8th Athens Fyli climb fest & outdoor activities) πήρε μέρος ο Γιώργος Καισαρίδης από την Νάουσα.

Το φεστιβάλ έγινε το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου (με διοργανωτές τον : ΕΠΟΣ Φυλής, ΠΟΣ Πετρούπολης και ΕΟΣ Αχαρνών) στα αναρριχητικά πεδία γύρω από την Φυλή αλλά και σε πεζοπορικες διαδρομές στην Πάρνηθα και συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο . Ο κ. Καισαρίδης πήρε μέρος σε 2 πολύ ενδιαφέρουσες διαδρομές μήκους 24 χιλιομέτρων.

Στο "Σπήλαιο του Πανός" και την δεύτερη στην "κορυφή Κορομηλιά" . Επίσης το απόγευμα της Κυριακής συναντήθηκε με μέλη των Δ. Σ των διοργανωτών αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης σε μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα την "διάσωση σε επείγοντα περιστατικά στην Ελλάδα" που έγινε από τους οδηγούς Βουνού :Γιάννη Θεοχαρόπουλου και Γιώργο Βουτυρόπουλο.

Ο κ. Καισαρίδης είναι έφορος Ορειβασίας του ΕΟΣ Νάουσας, μέλος της επιτροπής προώθησης του ορειβατικού Σκι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης, πιστοποιημένος Συνοδός Βουνού ( Mountain Leader - - Accompagnateur en Montagne) και μέλος της Hellenic Mountain Leaders Association.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS