
- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 557 φορές
Συμμετοχή του Γιώργου Καισαρίδη στο 8th Athens Fyli Climb Fest
Στο 8ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης και υπαίθριων δραστηριοτήτων βουνού (8th Athens Fyli climb fest & outdoor activities) πήρε μέρος ο Γιώργος Καισαρίδης από την Νάουσα.
Το φεστιβάλ έγινε το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου (με διοργανωτές τον : ΕΠΟΣ Φυλής, ΠΟΣ Πετρούπολης και ΕΟΣ Αχαρνών) στα αναρριχητικά πεδία γύρω από την Φυλή αλλά και σε πεζοπορικες διαδρομές στην Πάρνηθα και συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο . Ο κ. Καισαρίδης πήρε μέρος σε 2 πολύ ενδιαφέρουσες διαδρομές μήκους 24 χιλιομέτρων.
Στο "Σπήλαιο του Πανός" και την δεύτερη στην "κορυφή Κορομηλιά" . Επίσης το απόγευμα της Κυριακής συναντήθηκε με μέλη των Δ. Σ των διοργανωτών αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης σε μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα την "διάσωση σε επείγοντα περιστατικά στην Ελλάδα" που έγινε από τους οδηγούς Βουνού :Γιάννη Θεοχαρόπουλου και Γιώργο Βουτυρόπουλο.
Ο κ. Καισαρίδης είναι έφορος Ορειβασίας του ΕΟΣ Νάουσας, μέλος της επιτροπής προώθησης του ορειβατικού Σκι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης, πιστοποιημένος Συνοδός Βουνού ( Mountain Leader - - Accompagnateur en Montagne) και μέλος της Hellenic Mountain Leaders Association.
Σχετικά Άρθρα
-
Στην Πολωνία ο Ντουμανόπουλος του Εν Σώματι Υγιεί για το World Boccia Challenger του Πόζναν
-
Εντυπωσιακές εμφανίσεις και πέντε πρωτιές για τους αθλητές του Βικέλα Βέροιας στα "Ολύμπια"
-
Ωραία η μελέτη για το νέο κλειστό της Βέροιας, αλλά... λεφτά; – Τι γίνεται με το Δημοτικό στάδιο
-
Δυναμική παρουσία για το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ στο Παν. Πρωτάθλημα Παρά Στίβου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ