Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μεγάλες επιτυχίες από τις αθλήτριες του ΑΟΡΓ Βέροιας Κ. Καλοϊδου και Μ. Παυλίδου

Μεγάλες επιτυχίες από τις αθλήτριες του ΑΟΡΓ Βέροιας Κ. Καλοϊδου και Μ. Παυλίδου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλήτριες της ΚΙΚΗΣ ΧΩΜΑΤΑ, Μαρία Παυλίδου & Κων/να Καλοϊδου.

ΜΕ ΤΟ ΕΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΚΩΝ/ΝΑ ΚΑΛΟΪΔΟΥ.

Αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της χώρας μας στον 7ο διεθνή αγώνα APHRODITE CAP,κατηγορίας νεανίδων που διεξήχθη στις 11-12-13 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ.

Μετά από το τεστ των 27 επίλεκτων αθλητριών της χώρας μας, επιλέχθηκαν οι οχτώ καλύτερες για να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα. Η εμφάνισή της ήταν «προσεκτική» & γι΄ αυτό δεν έδωσε τις βαθμολογίες που όλοι περίμεναν. Δεν έγιναν μεγάλα λάθη, αλλά αυτό το «κούμπωμα» της στέρησαν τις βαθμολογίες που τις αρμόζουν.

Όλοι περιμένουν στο μέλλον να δουν την Κων/να που ξέρουν και αυτό μπορεί να τους δώσει στο επόμενο διεθνές μήτιγκ ARMONIA CAP της Σίνδου, στις 1-2-3 Απριλίου.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑ & ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Σάρωσε τα μετάλλια η ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ στους αγώνες Β΄ περιφέρειας (Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη) κατηγορίας γυναικών που διεξάχθηκαν την Τρίτη 15 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας Θες/νίκης. Η περσινή επίλεκτη στην Εθνική ομάδα ανσάμπλ της χώρας μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό, χρυσά στο στεφάνι, μπάλα και κορίνες & ασημένιο στην κορδέλα. Με περιθώρια βελτίωσης θα δούμε την Μαρία στο μήτιγκ της ARMONIAS.

Δήλωση προέδρου κ. Ευθύμιου Χωματά: Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας, στην προπονήτριά τους ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ & την συνεργάτιδά της ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΝΤΣΗ.

Η Κων/να είναι η δεύτερη αθλήτρια του συλλόγου που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας. Η πρόσκληση ήταν ξαφνική και ίσως αιφνιδιάστηκε. Αγωνίστηκε πολύ αγχωμένη, αλλά το θετικό ήταν ότι δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Η Μαρία φαίνεται πολύ όμορφη μέσα στο ταπί .

Μπορεί να έλειπαν οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας, αλλά συναγωνίστηκε και ξεπέρασε αθλήτριες που βαθμολογικά ήταν κοντά της τη προηγούμενη χρονιά. Με τη σωστή και σοβαρή δουλειά θα συνεχίζουμε να βάζουμε αθλήτριες στην Εθνική ομάδα & να φέρνουμε επιτυχίες πόλη μας. Γι΄αυτό το λόγο δικαιούμαστε μεγαλύτερο σεβασμό για το χρόνο και τους χώρους προπόνησης στο Φιλίππειο γυμναστήριο.

Καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες της πόλης μας, στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS