Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτος ο Βεροιώτης Δημήτρης Κελεπούρης στα 10χλμ βάδην

Τρίτος ο Βεροιώτης Δημήτρης Κελεπούρης στα 10χλμ βάδην

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΔΗΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ στο ΜΟΥΣΚΑΤ του ΟΜΑΝ (Παρασκευή 4/3/2022)

1η η μικτή εθνική ομάδα Βετεράνων (ανω των 50 ετων) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην στο Μουσκάτ του Ομάν, στα 10χλμ ‘’Mixed Team’’ και 3ος ο Βεροιώτης Δημήτρης Κελεπούρης στα 10χλμ βάδην στην γενική κατάταξη του ατομικού των ανδρών ανω των 50 ετων.

Την 1η θέση κατέλαβε η η μικτή εθνική ομάδα Βετεράνων (ανω των 50 ετων) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην στο Μουσκάτ του Ομάν αποτελούμενη από τον Βεροιώτη ΚΕΛΕΠΟΎΡΗ ΔΗΜΉΤΡΗ και την ΠΟΠΗ ΓΑΒΑΛΑΚΗ. Οι βαδιστές μας στον αγώνα βάδην 10χλμ ‘’Mixed Team’’ ,τερμάτισαν μαζί με την ίδια επίδοση 1:02:41. Το σύνολο των 2 επιδόσεων 2:05:22 κατέταξε τους αθλητές στην πρώτη θέση. Στην ατομική κατάταξη η ΠΟΠΗ ΓΑΒΑΛΑΚΗ κατατάχτηκε 1η ενώ ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ κατατάχτηκε 3ος στην γενική κατάταξη των ανδρων ανω των 50 ετων..

Συγχαρητήρια στους Βαδιστές μας για την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας αλλα και για τις νίκες τους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS