Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δύο μετάλλια για τον Γιώργο Καισαρίδη του ΕΟΣ Νάουσας σε αγώνες ορειβατικού Σκι

Δύο μετάλλια για τον Γιώργο Καισαρίδη του ΕΟΣ Νάουσας σε αγώνες ορειβατικού Σκι

Αγώνες ορειβατικού Σκι έγιναν το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιανουαρίου στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας στο πλαίσιο του 31ου Πανελληνίου Πρωτάθληματος . Τους αγώνες διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης σε συνεργασία με τον Σ. Ε. Ο. Θεσσαλονίκης. Πήραν μέρος αθλητές από όλες τις γωνίες της χώρας μας. 

Από την πόλη μας και τον Ε. Ο. Σ. Νάουσας πήρε μέρος ο Γιώργος Καισαρίδης ο οποίος αγωνίστηκε και τις δύο μέρες. Το Σάββατο στον αγώνα ταχύτητας (που έχει ανάβαση σε μεγάλη κλίση με σκι και μπότες εναλλάξ και κατάβαση Slalom μετά την αφαίρεση της φώκιας από τα Ski ) πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία Open ανδρών και το χρυσό μετάλλιο.

Την Κυριακή στον ατομικό αγώνα, έναν άκρως απαιτητικό αγώνα που ανέβαινε σε δύο κορυφές του Βουνού με κατάβαση σε απάτητα κομμάτια μετά την κάθε κορυφή με συνολικό μήκος διαδρομής 10 χιλιόμετρα και θετική υψομετρική διαφορά 1100 μέτρα πήρε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο (Open ανδρών). Ο Γιώργος τερμάτισε σε 2 ώρες και 11 λεπτά. 

Οι επόμενοι αγώνας ορειβατικού Σκι θα γίνουν στο Πήλιο. 

Επίσης αυτή την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου  στις 10:30 π. μ. θα γίνει στα 3-5 Πηγάδια εκδήλωση από τον ΕΟΣ Νάουσας με αντικείμενο : "Γνωριμία με το Ορειβατικό Σκι" με υπεύθυνο ενημέρωσης και διαδρομής τον Γιώργο Καισαρίδη. Η εκδήλωση θα τελεί υπό την αιγίδα της Ε. Ο. Ο. Α. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS