Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το 1ο Χρυσό Μετάλλιο για το "Εν Σώματι Υγιεί" μετά από 24(!) ασημένια και χάλκινα...

Το 1ο Χρυσό Μετάλλιο για το "Εν Σώματι Υγιεί" μετά από 24(!) ασημένια και χάλκινα...

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία του σωματείου μας στα φετινά πρωταθλήματα ΑμεΑ, αφού η ομάδα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της κατηγορίας ΤΤ6 κατάφερε αυτό που δεν είχε καταφέρει από το 2016, την κατάκτηση ενός, του πρώτου, χρυσού μεταλλίου.

Το Ομαδικό της Κατηγορίας ΤΤ6, αποτελούμενη από τους αθλητές Θωμά-Αριστοτέλη Καραγιάννη και Μαύρη Ελευθέριο επικράτησε του Τυρταίου στον τελικό με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου.

Στα Ατομικά της ίδιας κατηγορίας, οι δύο αθλητές, μοιράστηκαν την τρίτη θέση και κατέκτησαν από ένα χάλκινο μετάλλιο Στην Κατηγορία ΤΤ11 ο Παναγιώτης Γουρλομάτης, στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατάφερε και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Τέλος, στην κατηγορία ΤΤ8, ο Τσιάμης Θεολόγος, αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων. Με την ολοκλήρωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, το σωματείο μας έφτασε τα 16 μετάλλια για το 2021 (5-5-6) και 74 συνολικά από το 2016.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS