Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τοξοβολίας ΑμεΑ & Boccia 2021: Χάλκινος ο Λούκας - 4ος ο Ντουμανόπουλος

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τοξοβολίας ΑμεΑ & Boccia 2021: Χάλκινος ο Λούκας - 4ος ο Ντουμανόπουλος

Την τρίτη πανελλήνια νίκη κατάφερε και κατάκτησε ο ναουσαίος τοξοβόλος Λούκας Γιώργος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Προπονητήριο "Ευαγγελία Ψαρά" στο Ο.Α.Κ.Α. το περασμένο Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021.

Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί", συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, στην παρθενική εμφάνιση τόσο του ίδιου όσο και του σωματείου σε αγώνες τοξοβολίας, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στην κατηγορία Recurve Men Open. Η Τοξοβολία ΑμεΑ έγινε και επίσημα το 6ο Παραολυμπιακό Άθλημα που καλλιεργεί το σωματείο μας.

Boccia - 4ος ο Ντουμανόπουλος στην BC4 / Καλή εμφάνιση για τον Ντεμίρι στην BC2

Από την Τετάρτη 3 ως την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γιώργος Στεφανόπουλος" στο Περιστέρι, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2021. Υπό πολύ αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και με λιγότερες συμμετοχές σε σχέση με άλλες χρονιές, έγιναν συναρπαστικοί αγώνες.

Το "Εν Σώματι Υγιεί" εκπροσωπήθηκε με δύο αθλητές: Με τον Ντεμίρι Χρήστο στην κατηγορία BC2 (συνοδός/προπονήτρια Κλαίρη Αλεξάνδρου) και με τον Ντουμανόπουλο Νικόλαο στην κατηγορία BC4 (συνοδός Ντουμανόπουλος Θωμάς).

Ο Ντεμίρι, με 1 νίκη και 2 ήττες στην φάση των ομίλων αποκλείστηκε από τα προημιτελικά ενώ αντίθετα ο Ντουμανόπουλος με 3 νίκες και 1 ήττα προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά (το 2018 και το 2019 ήταν 8ος). Απέναντι σε σαφώς πιο έμπειρους αντιπάλους ηττήθηκε τόσο στον ημιτελικό, όσο και στον μικρό τελικό που ακολούθησε και κατέλαβε την άκρως τιμητική 4η θέση στην κατηγορία BC4.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:
https://r4rehab.blogspot.com/2021/11/boccia-2021-4.html

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS