Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χάλκινο μετάλλιο για την Κιάτση Αικατερίνη του Φιλίππου

Χάλκινο μετάλλιο για την Κιάτση Αικατερίνη του Φιλίππου

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών αγωνίστηκε η αθλήτρια Κιάτση Αικατερίνη του Φιλίππου, που πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.

 Η αθλήτρια του Φιλίππου, αν και απείχε για αρκετό καιρό από το αγωνιστικό ταπί λόγω πανδημίας, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και κατάφερε να ξεχωρίσει. Πέρασε σε 4 τελικούς οργάνων (στεφάνι, μπάλα, κορίνες, κορδέλα) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα με μπάλα πετυχαίνοντας 19. 000 βαθμούς καθώς και τα μόρια για τις μετέπειτα σπουδές της.

Συνολικά, συγκέντρωσε 58.000 βαθμούς στις 2 πρώτες μέρες του αγώνα στο σύνθετο ατομικό, κατακτώντας την 8η θέση μαζί με τις επίλεκτες αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας. Παρά τις δύσκολες συνθήκες και τον τραυματισμό της στη μέση, με πολύ πείσμα και ζήλο κατάφερε να εκτελέσει την 3η μέρα των αγώνων ένα σπουδαίο πρόγραμμα στο στεφάνι που συγκέντρωσε 17.200  βαθμούς ( 8η θέση), ενώ στο πρόγραμμα με κορίνες συγκέντρωσε 17.000 κατακτώντας την 6η θέση. Αποφασισμένη να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη μπάλα, κατάφερε να συγκεντρώσει 19.000 βαθμούς και να ανέβει το πολυπόθητο σκαλί.

Οι προπονητές του Φιλίππου Μωυσιάδου Κατερίνα και Μιχαήλ Γκέρμαν δήλωσαν βαθιά συγκινημένοι με το αποτέλεσμα. Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο παρά τις δυσκολίες, καθώς η αθλήτρια με την πανδημία έμεινε εκτός γυμναστηρίου για ενάμιση χρόνο, δε συμμετείχε σε προπονήσεις ούτε αγώνες.  Ήταν μια από τις καλύτερες αθλήτριες της γενιάς της, η επαναφορά  όμως ήταν πολύ δύσκολη και επικίνδυνη λόγω τραυματισμών. Όμως, αποδείχθηκε ότι είναι παιδί αγώνων και άξια αθλήτρια που μπόρεσε διακριθεί παρόλα τα εμπόδια που υπήρχαν.

Η Ρυθμική του Φιλίππου και ο πρόεδρος του τμήματος Παπανώτας Νίκος συγχαίρει την αθλήτρια Κιάτση Αικατερίνη καθώς και τους προπονητές για τον άθλο τους και την αξιόλογη δουλειά τους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS