Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Δεν τα κατάφερε η Στεφανίδη - Τέταρτη στον τελικό του επί κοντώ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Δεν τα κατάφερε η Στεφανίδη - Τέταρτη στον τελικό του επί κοντώ

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατετάγη 4η στον τελικό του επί κοντώ γυναικών κατά την 7η ημέρα των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο Ρίο.

Η 31χρονη Ελληνίδα αθλήτρια υπερέβη με την 3η προσπάθεια τα 4.50μ και 4.70μ, με την 2η τα 4.80μ, είχε μία ανεπιτυχή στα 4.85μ, ενώ στη συνέχεια άφησε το ύψος για να συνεχίσει στα 4.90μ, όπου είχε δύο άκυρες προσπάθειες.

Από εκεί και πέρα, είδαμε έναν σπουδαίο τελικό, με την Αμερικανίδα Κέιτι Ναζότ να περνάει με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,90μ. και να... κλέβει το χρυσό μετάλλιο από τη Ρωσίδα Σιντόροβα. Η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσο έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4,90μ. και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Δείτε εδώ και εδώ τα σχετικά βίντεο.

Στην 8η θέση η Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 4,70μ. για να συνεχίσει στον τελικό του επί κοντώ γυναικών και έμεινε στα 4,50μ.

Δυστυχώς τα 4,70μ. φάνηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για πολλές άλτριες, ανάμεσά τους και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία φάνηκε να έχει πρόβλημα στη φόρα της.

Πάντως, ήταν αγχωμένη, καθώς ξεκίνησε με άκυρο στα 4,50μ., το πέρασε με τη δεύτερη και μάλιστα, φώναξε για να δώσει ώθηση στον εαυτό της, αλλά δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4,70μ. και έμεινε στην 8η θέση στον τελικό του επί κοντώ.

Αυτό είναι και το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων, ότι τα αρχικά ύψη ανεβαίνουν απότομα, συγκεκριμένα από τα 4,50μ., στα 4,70μ., με αποτέλεσμα πολλές αθλήτριες να δυσκολεύονται.

Δείτε εδώ όλα τα άλματα της Κυριακοπούλου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS