Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο μήκος η Έφη Κολοκυθά!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο μήκος η Έφη Κολοκυθά!

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το μήκος των γυναικών, καθώς οι εναλλαγές στην κορυφή ήταν αρκετές, ωστόσο αυτή που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο τελευταίο άλμα ήταν η Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας) με το άλμα στα 6,33 μέτρα.

Η αθλήτρια του Μάκη Πάντου ξεκίνησε τον αγώνα της στα 6,17 μ. έκανε στη συνέχεια τρία άκυρα και στην πέμπτη προσπάθεια σημείωσε 6,27 μ., που της έδωσε προσωρινά την πρώτη θέση. Η Βούλα Παπαχρήστου (ΑΟ Κάλλιστος) απάντησε την έκτη προσπάθεια στα 6,29 μ., ωστόσο η Κολοκυθά φάνηκε να έχει περισσότερες δυνάμεις και στην έκτη και τελευταία προσπάθεια πέτυχε το 6,33 μ. για να "κλειδώσει" τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση.

Η έμπειρη αθλήτρια αρχίζει και βρίσκει τον ρυθμό της, στη διάρκεια του χειμώνα είχε μείνει πίσω λίγω τραυματισμών κι έτσι στους επόμενους αγώνες της θα κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βασιλική Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ) που δείχνει σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23. Η αθλήτρια του Νίκου Στυλιανίδη είχε καλύτερο άλμα στα 6,23 μ., ενώ σημείωσε και 6,21 μέτρα.

Δεύτερη θέση για τον Ξενικάκη στο μήκος

Την δεύτερη θέση στο μήκος κατέλαβε ο Νίκος Ξενικάκης (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας) με 7,80 μ. (0,7) και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ, ενώ έδειξε πως μπορεί να κυνηγήσει επιδόσεις καλύτερες από το ατομικό του 7,99 μέτρα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS