Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ερασιτεχνών αθλητών έξω από τη Γ.Γ.Α για το «λουκέτο» στον αθλητισμό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ερασιτεχνών αθλητών έξω από τη Γ.Γ.Α για το «λουκέτο» στον αθλητισμό

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν, πλέον, οι εκπρόσωποι του ερασιτεχνικού αθλητισμού της χώρας αντιδρώντας στο «λουκέτο» που επιβλήθηκε από την Κυβέρνηση στις δραστηριότητες τους.

Η κατάσταση για πολλούς αθλητές και προπονητές αθλημάτων έχει φτάσει στο μη περαιτέρω, αφού αρκετοί εξ αυτών αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα καθώς δεν έχουν άλλο εισόδημα.

Το lockdown διαρκείας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε συνδυασμό με το επί μέρους άνοιγμα των επαγγελματικών λιγκών έχει δημιουργήσει ένα δικαιολογημένο αίσθημα αδικίας.

Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει συγκέντρωση από τους αθλητές όλων των σπορ έξω από την ΓΓΑ με σκοπό τη διαμαρτυρία για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού, σε μία προσπάθεια να (εισ)ακουστούν από την αθλητική ηγεσία της χώρας.

Όλα αυτά παρότι διατυμπανίζεται ότι τις τελικές αποφάσεις για το «άνοιγμα» ή το «κλείσιμο» αθλητικών εκδηλώσεων λαμβάνονται από τους λοιμωξιολόγους και τους υγειονομικούς φορείς.

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb