
- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 758 φορές
Με μάσκα ή χωρίς όταν στέλνουμε «6» για ατομική άσκηση και βόλτα;
Όσοι θέλουν να βγουν σε εξωτερικό χώρο να αθληθούν θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 με τον κωδικό 6.
Σημειωτέον, όπως είχε τονίσει ο πρωθυπουργός, κατά την περίοδο της δεύτερη καραντίνας θα είναι ανοιχτά όλα τα πάρκα και οι αρχές θα έχουν μεγαλύτερη ανοχή με τον κόσμο που βγαίνει έξω για να αθληθεί.
Αν κάποιος, λοιπόν, επιθυμεί να πάει μια μικρή βόλτα ή να πάει σε ένα πάρκο για ατομική άσκηση θα πρέπει να στείλει SMS στο 13033 με τον κωδικό 6. Το ίδιο αν θέλει να βγει βόλτα με το κατοικίδιό του. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα πρέπει να γίνεται ατομικά ή ανά δύο άτομα και να τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου.
Κατά τη διάρκεια της άθλησης ο ασκούμενος δεν είναι υποχρεωμένος να φορά μάσκα. Θα πρέπει, όμως, να τη φορά για να μετακινηθεί προς και από το σημείο άθλησης, καθώς σε αυτό το lockdown η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους εξωτερικούς χώρους. Κάτι που δεν ίσχυε στην καραντίνα του Μαρτίου. Εννοείται ότι όταν πρόκειται για περπάτημα και όχι θα άθληση είναι υποχρεωτική μάσκα.
Πόση ώρα μπορείτε να βγείτε για άθληση
Σε αντίθεση με το προηγούμενο lockdown δε θα υπάρχει ο χρονικός περιορισμός της μιας ώρα για την άσκηση, ενώ αυτή τη φορά επιτρέπεται η άθληση σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις έως 3 άτομα συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, σε ατομικά και μόνο αθλήματα.
Πηγή: aftodioikisi.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Στην Πολωνία ο Ντουμανόπουλος του Εν Σώματι Υγιεί για το World Boccia Challenger του Πόζναν
-
Εντυπωσιακές εμφανίσεις και πέντε πρωτιές για τους αθλητές του Βικέλα Βέροιας στα "Ολύμπια"
-
Ωραία η μελέτη για το νέο κλειστό της Βέροιας, αλλά... λεφτά; – Τι γίνεται με το Δημοτικό στάδιο
-
Δυναμική παρουσία για το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ στο Παν. Πρωτάθλημα Παρά Στίβου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ