Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρωταθλήτρια στα σύνθετα η Υφαντίδου - "Ασημένιος" στο δέκαθλο ο Λογδανίδης

Πρωταθλήτρια στα σύνθετα η Υφαντίδου - "Ασημένιος" στο δέκαθλο ο Λογδανίδης

Στα χέρια της Σοφίας Υφαντίδου (ΟΚΑ Βικέλας) επέστρεψε ο τίτλος στις γυναίκες, που παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε τον τελευταίο μήνα, κατάφερε να φτάσει στην έβδομη νίκη της στη διοργάνωση!

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Πάτρας, η αθλήτρια του Κυριάκου Μηνά συγκέντρωσε 5.376 β. σημειώνοντας την δεύτερη ημέρα 5,68 μ. (0,3) στο μήκος, 55,12 μ. στον ακοντισμό και 2.21.28 στα 800 μέτρα. Η Στέλλα Τζικανούλα (ΑΣ Τιτάν Σερβίων) ήταν δεύτερη με 5.279 β. και η 22χρονη Μαρία Ζαχαρούδη (ΟΚΑ Καβάλας) τρίτη με 4.897 βαθμούς.

Άλλη μια Ημαθιώτικη επιτυχία

Ο Άγγελος - Τζανής Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο 10αθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα στην Πάτρα, σημειώνοντας μάλιστα νέο ατομικό ρεκόρ.

Το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωσή κατέκτησε ο Κώστας Λογδανίδης (ΓΕ Νάουσας) με 7.140, επίδοση κοντά στο ατομικό του 7.194 και το χάλκινο ο Αντώνης Λογδανίτης (ΣΚΑ Δράμας) με 7.04 βαθμούς. Οι τρεις πρωταγωνιστές του διημέρου, διαθέτουν τα προσόντα να διεκδικήσουν στο μέλλον ακόμη καλύτερες εμφανίσεις, δεδομένο του ότι πρόκειται για νέους και εξελίξιμους αθλητές.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS