Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άλλη μια επιτυχία για την Σοφία Υφαντίδου

Άλλη μια επιτυχία για την Σοφία Υφαντίδου

Η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου κατέλαβε την δεύτερη θέση στον ακοντισμό, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου της Πάτρας με 55,77 μέτρα.

Μια επίδοση που αποτελεί φετινό ρεκόρ για την αθλήτρια του Βικέλα (στην φωτο με τον προπονητή της Κυριάκο Μηνά), παρότι το πρωί ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της.

Η Υφαντίδου πλέον στρέφει την προσοχή της στα σύνθετα, που θα γίνουν στο ίδιο στάδιο την Δευτέρα.

Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Ελίνα Τζένγκο που σε διάστημα μιας εβδομάδας κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα της με μια εντυπωσιακή προσπάθεια, στα 61,76 μ., στην τέταρτη βολή.

Η 18χρονη ξεκίνησε τον αγώνα με δύο άκυρες προσπάθειες συνέχισε στα 57,55 μ., έπειτα πέτυχε την νικητήρια βολή της, είχε 57,57 μ. στην πέμπτη και 61,23 μ. στην έκτη και τελευταία βολή.

Η νεαρή πέτυχε σήμερα την δεύτερη και τρίτη καλύτερη βολή της καριέρας της, πίσω από το 63,96 μ. της περασμένης εβδομάδας κι έδειξε πως το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για εκείνη.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Αφροδίτη Μανιού (ΟΦΗ), που πέτυχε 54,50 μ. και άφησε πίσω της το 52,89 μ. που είχε στο ίδιο στάδιο πριν δύο χρόνια. Η Τζένγκο είναι η μοναδική αθλήτρια της ηλικίας της παγκοσμίως, που τη φετινή σεζόν έχει ξεπεράσει τα 60,00 μέτρα.

Πληροφορίες από sportime.gr
Φωτο από fb Σοφίας Υφαντίδου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS