Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρία μετάλλια για τους αθλητές του "Βικέλα" στο Πανελλήνιο Στίβου Εφήβων - Νεανίδων

Τρία μετάλλια για τους αθλητές του "Βικέλα" στο Πανελλήνιο Στίβου Εφήβων - Νεανίδων

Έγινε το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα το παν/νιο πρωτάθλημα στίβου Εφήβων-Νεανίδων.

Οι Βεροιώτες αθλητές του ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑ γύρισαν στην πολη της Βέροιας με τρία μετάλλια και πολλές υποσχέσεις για καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.

Η δρομέας της ημιαντοχής Ιωαννίδου Ελένη  κατάφερε παρά την δύσκολη για αυτήν χρονιά (παν/νιες εξετάσεις) να κερδίσει δύο δευτερες θέσεις, στα 800 μ. με επίδοση 2'11''60  και στα 1500 με 4'32''34  και να αφήσει υποσχέσεις για καλύτερες εμφανίσεις στο παν/νιο  πρωτάθλημα  Ανδρών Γυναικων που θα γίνει στην Πάτρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο βαδιστής Ανθιμος Κελεπούρης ξεπερνώντας τον τραυματισμο που τον ταλαιπώρησε  εναν χρόνο στα 10.000 μ. βάδην τερμάτησε τρίτος με την ικανοποιητική επίδοση 46΄24΄΄ δείχνοντας και αυτός έτοιμος για να αγωνισθεί στα  20.000 μ. βάδην στο παν/νιο  πρωτάθλημα των  Ανδρών. Τέλος ο Δημήτρης Παπανικολάου τερμάτησε 14ος στα 3000 μ. εφήβων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS