Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νέα ατομικά ρεκόρ για τον Νίκο Τουλίκα

Νέα ατομικά ρεκόρ για τον Νίκο Τουλίκα

Μετά από μία δύσκολη προπονητική χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Νίκος Τουλίκας, Παγκόσμιος και Πανελλήνιος Πρωταθλητής Στίβου ΑμεΑ στην κατηγορία Τ20, συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες Α/Γ στην Θεσσαλονίκη, στις 18 & 19 Ιουλίου 2020.

Ο αθλητής αγωνίστηκε στα 1500μ και 5000μ δίπλα σε πολύ δυνατούς αθλητές, είχε μια εξαιρετική εμφάνιση και σημείωσε νέα ατομικά ρεκόρ.

Η αγωνιστική του συμμετοχή ήταν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2020 της ΕΑΟΜ ΑμεΑ που θα διεξαχθεί από τις 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα.

Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή του κο Αντώνιο Στόικο, τους συναθλητές του και όσους είναι δίπλα στον Νικόλα και τον στηρίζουν ηθικά και οικονομικά.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS