Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Αναβολή για το 2021!

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Αναβολή για το 2021!

Σύμφωνα με τους Νew York Times, Τόκιο και ΔΟΕ ήρθαν σε συμφωνία για να αναβληθούν οι αγώνες για το 2021. Αύριο η επίσημη ανακοίνωση.

O πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Shinzo Abe κι ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ θα έχουν τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Τρίτη όπου και θα επισημοποιηθεί το μέλλον των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Παρόντες στην τηλεδιάσκεψη θα είναι ο Κυβερνήτης του Τόκιο Γιουρίκο Κοΐτε κι ο επικεφαλής της Διοργανωτικής Επιτροπής του Τόκιο 2020 Γιοσίρο Μόρι.

Οπως αποκαλύπτουν οι Νew York Times οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ήδη στην αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021 κάτι το οποίο ζήτησε κι επίσημα το Τόκιο σήμερα!

Μία συμφωνία που όπως γράφουμε θα ανακοινωθεί κι επίσημα αύριο μετά την τηλεδιάσκεψη των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως τόσο οι αθλητές του Καναδά όσο και αυτοί των ΗΠΑ είχαν ανακοινώσει πως δεν θα έδιναν το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες εάν αυτοί γινόντουσαν κανονικά φέτος το καλοκαίρι.

Ετσι μετά το Euro και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν το 2021!

πηγή: gazzetta.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS