Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής και των Ολυμπιακών Αγώνων

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής και των Ολυμπιακών Αγώνων

Αν και δεν είναι ακόμα επίσημο, φαίνεται πια πως η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο εξετάζει το ενδεχόμενο της αναβολής.

Τόσο η κυβέρνηση της Ιαπωνίας όσο και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, μέσω του προέδρου της Τόμας Μπαχ, επιμένουν τις τελευταίες ημέρες πως είναι ακόμα νωρίς για να τεθεί θέμα για την αναβολή της διοργάνωσης. 

Σύμφωνα, ωστόσο, με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, η Οργανωτική Επιτροπή δεν αποκλείει πια αυτό το ενδεχόμενο. 

«Μας ζητήθηκε να κάνουμε μια εξομοίωση για την περίπτωση της αναβολής» ανέφερε πηγή στο Reuters. 

«Αναπτύσσουμε εναλλακτικά πλάνα, ανάλογα με την περίοδο καθυστέρησης, μέχρι και τη μείωση της διάρκειας των αγώνων ή την διεξαγωγή τους χωρίς θεατές. Όλα αυτά θα εξεταστούν στα τέλη του μήνα».

Το πρακτορείο σημειώνει πως τα εναλλακτικά πλάνα αφορούν την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων είτε ένα με ενάμιση μήνα μετά την προγραμματισμένη έναρξή τους (24 Ιουλίου) είτε ακόμα και τη μετάθεσή τους για το 2021 ή το 2022.

sdna.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb