Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΟΣ Νάουσας: Προετοιμασία Αλπικού Σκι στην Αυστρία

ΕΟΣ Νάουσας: Προετοιμασία Αλπικού Σκι στην Αυστρία

Το τμήμα του Αλπικού Σκι του ΕΟΣ Νάουσας για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιεί 10ημερο προπονητικό camp στο Χίντερντουξ της Αυστρίας από 8 εώς 18 Νοεμβρίου.

Οι αθλητές που συμμετέχουν στην προετοιμασία είναι οι

Αναστάσιος Λυμπεριάδης

Νίκη Λυμπεροπούλου

Εύα Τρούπκου

Αθηνά Χορταρέα

Μαρίτα Μούλια

Ιωάννης Πρωτοψάλτης

Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου

Το διάστημα της παραμονής τους στον παγετώνα του Χίντερντουξ οι αθλητές μας θα προπονηθούν σε άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις με σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία εν όψη της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τους αθλητές συνοδεύει ο έφορος του τμήματός κυρ. Πέτρος Καρυδάς και υποστηρίζει προπονητικά ο κυρ Αλεξάντερ Μίσκοβίτς

Συμμετοχή σε Διεθνή Προετοιμασία

Ο αθλητής του ΕΟΣ Νάουσας Εμμανουήλ Μάνος Ζωγράφος θα αναχωρήσει για το Χίντερντουξ της Αυστρίας από 17 Νοεμβρίου εώς 14 Δεκεμβρίου.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης ο έφηβος πρωταθλητής θα συμμετέχει στην προετοιμασία της FIS(Διεθνής Ομοσπονδία Χιονοδρομίας)με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία σε συνθήκες χιονιού βάζοντας τις βάσεις για μια θετική αγωνιστική περίοδο.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS