Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρώτη πανελλήνια νίκη στο Ε2 κατέκτησε η Κάτια Πατσίκα

Πρώτη πανελλήνια νίκη στο Ε2 κατέκτησε η Κάτια Πατσίκα

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Κάτια Πατσίκα, στο πανελλαδικό τουρνουά τένις Ε2 που διοργανώθηκε από τις 2-4 Αυγούστου στις Σέρρες για κορίτσια 12 ετών.

Η νεαρή βεροιώτισσα τενίστρια κατέκτησε την πρώτη θέση στα μονά(στα διπλά δεν συμμετείχε καθόλου, δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον) και πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα τουρνουά της. Στην πορεία της μέχρι τον τελικό απέκλεισε την Μαρκοπούλου(Νεάπολη Θες/νικης) με 6-0 6-2, την Τσακίρη(Ο.Α. Λέσβου) με 6-2 6-0, στον ημιτελικό την Μπαλινάκου(Θησέας Αγ. Δημητρίου-Αθήνα) με 6-0 6-1.

Ο τελικός-θρίλερ με την απόλυτη ανατροπή

Ο τελικός με την Ελένη Χατζηαβραάμ(Καβάλα) ξεπέρασε τις 3 ώρες σε διάρκεια, ήταν ένα πραγματικό θρίλερ για γερά νεύρα και κάτω από δύσκολες συνθήκες δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών. Η Κάτια ήταν ανύπαρκτη στο πρώτο σετ που έχασε με 0-6, ενώ η καβαλιώτισσα Χατζηαβραάμ που ήταν αλάνθαστη έδειχνε ότι θα τελειώσει εύκολα τον τελικό, αφού έφτασε στο δεύτερο σετ να κερδίζει με 1-4 game.

Εκεί κάπου άρχισε να «ξυπνάει» η βεροιώτισσα τενίστρια, που κινδύνευσε όταν ήταν πίσω στο δεύτερο σετ με 3-5 game και κατάφερε να «σβήσει» δύο match point της αντιπάλου. Με υπερπροσπάθεια και με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε με εκπληκτική απόδοση να ισοφαρίσει και να πάει το σετ στο tiebreak, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή. Εκεί μίλησε η ψυχραιμία και η τεράστια θέληση της Κάτιας Πατσίκα που «καθάρισε» με 7-1, πήρε το δεύτερο σετ, ισοφάρισε και οδήγησε τον τελικό σε τρίτο σετ.

Παρά την κούραση από την υπερπροσπάθεια που είχε καταβάλει μέχρι εκείνη την στιγμή, η βεροιώτισσα αθλήτρια δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Χατζηαβραάμ και επιβλήθηκε με 6-1 στο τρίτο σετ, κατακτώντας για πρώτη φορά πανελλαδικό Ε2 στα μονά. Το σκορ του αγώνα 0-6 7-6(7-1) 6-1.

ΠΗΓΗ: ΛΑΟΣ

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS