Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου στο Δήμαρχο Βέροιας

Αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου στο Δήμαρχο Βέροιας

Τις νεαρές αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας, οι οποίες συνοδεύονταν από τις προπονήτριες τους, Ηρώ Χαβιαροπούλου και Κατερίνα Μωυσιάδου, αλλά και τον πρόεδρο του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου, Νικόλαο Παπανώτα, δέχτηκε, το πρωί της Τετάρτης 4 Ιουλίου 2018, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ώστε να ενημερωθεί ο Δήμαρχος για τις πρόσφατες επιτυχίες που είχαν οι αθλήτριες. Συγκεκριμένα, οι αθλήτριες του Φιλίππου κατέγραψαν ανά κατηγορία τις παρακάτω διακρίσεις:

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΙΜΠΟΥΛΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΩΤΑ, ΡΟΔΟΠΗ ΠΙΝΑΚΟΥΔΗ (ΧΡΥΣΟ ΟΜΑΔΙΚΟ)

ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:  ΠΙΝΑΚΟΥΔΗ  ΡΟΔΟΠΗ, (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ)

ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ: ΚΙΑΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ , (ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ:  ΚΙΑΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (8η ΘΕΣΗ ΜΠΑΛΑ)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ: ΜΗΤΡΙΤΩΝΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ (ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΝΕΣ)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: ΑΦΕΝΔΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΧΡΥΣΟ ΣΤΕΦΑΝΙ), ΜΗΤΡΙΤΩΝΗ Α.Μ. (ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΧΟΙΝΙ , ΧΑΛΚΙΝΟ ΚΟΡΙΝΕΣ)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ:

ΧΑΛΚΙΝΟ ΟΜΑΔΙΚΟ: ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ΝΤΟΚΑ  ΙΩΑΝΝΑ,ΝΤΟΚΑ ΕΛΕΝΗ , ΔΟΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ, ΣΤΗΘΟΥ ΕΛΕΝΗ- ΑΝΝΑ, ΣΑΡΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ

ΑΤΟΜΙΚΟ: ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙ , 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ )

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ : ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (8η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ,  ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ), ΝΤΟΚΑ ΕΛΕΝΗ (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ )

Ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη όλες τις αθλήτριες για τις διακρίσεις τους καθώς επίσης και τις προπονήτριες και τον Πρόεδρο πρόεδρο του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου που μέσα από την οργανωμένη δουλειά που συντελείται στο τμήμα έχουν φέρει συνεχόμενες επιτυχίες στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως οι επιτυχίες αυτές μας γεμίζουν όλους χαρά όχι μόνο για το γεγονός ότι η Βέροια ακούγεται στο πανελλήνιο αλλά και για το λόγο ότι όλο και περισσότερα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό,  απομακρύνοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες από τους πολλούς κινδύνους που κρύβει η εποχή και βοηθώντας στην καλλιέργεια ισορροπημένων χαρακτήρων.

Τέλος, ευχήθηκε στις νεαρές αθλήτριες να έχουν περισσότερες επιτυχίες και μετάλλια στο μέλλον.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS