Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πανηγύρισε την πρόκριση ο Ν.Α.Σ.Η.

Πανηγύρισε την πρόκριση ο Ν.Α.Σ.Η.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εφηβική ομάδα water polo του Ν.Α.Σ.Η. κατάφερε να προκριθεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης που έγινε στην Πτολεμαΐδα το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου.

Οι έφηβοι του Ν.Α.Σ.Η. αγωνίστηκαν παλικαρίσια υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Παπαγιαννάκη και κατάφεραν τελικά να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να πετύχουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι αθλητές: Σαρρηκυριακίδης Ανδρέας, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Σκουτέλης Κωνσταντίνος, Κελεμπεκίδης Γιάννης, Κελεμπεκίδης Φώτης, Μπέκας Αντώνης, Ραφαηλίδης Δημήτρης, Δεμένεγας Θάνος, Ιωαννίδης Στέργιος, Νικολόπουλος Δημήτρης, Τορλακίδης Λευτέρης, Ουζονίδης Γιώργος, Ουζουνίδης Χρήστος, Ιορδανίδης Δημήτρης, Παλαμούτης Ζαφείρης.

Το ΔΣ συγχαίρει τα παιδιά και τον προπονητή, τους στηρίζει και τους εύχεται μια δυναμική παρουσία και στη β´ φάση του πρωταθλήματος στις 28 Μαρτίου 2014.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS