ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τίμησε τον Στηβ Παπαδόπουλο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βραβευσε τον Στήβ Παπαδόπουλο, τον αθλητή που έχει δημιουργήσει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ στο Ελληνικό χάντμπολ. Εχει 609 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική!

Τιμής ένεκεν η ΑΕΚ απένειμε στον Στήβ Παπαδόπουλο την φανέλα της με τον Δικέφαλο, με το όνομά του και το νο 69, που φοράει 30 χρόνια ο 44χρονος Στηβ Παπαδόπουλος στην Α΄ Εθνική κατηγορία, απο τον Φίλιππο Βέροιας μέχρι και τον Αερωπό Έδεσσας σήμερα.

30 χρόνια Α΄ Εθνική και στο παιχνίδι ΑΕΚ-Αερωπός Έδεσσας συμπλήρωσε τις 609 συμμετοχές!

Σύμπτωση το νο 69 με τις 609 συμμετοχές του αειθαλή Στηβ Παπαδόπουλου, που φαίνεται ότι έχει σκοπό να τις αυξήσει στην νέα σεζόν.

Ιστορικά τις 500 τις συμπλήρωσε στις 15-12-2019 στην Βέροια στο παιχνίδι Φίλιππος Βέροιας-Διομήδης Άργους και τις 600 στο παιχνίδι Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας-Αερωπός Έδεσσας στις 3-2-2024.

Ρεκόρ ανεπανάληπτα, που ίσως να μην πέσουν ποτέ!

Ο Στηβ Παπαδόπουλος ανδρώθηκε στον ιστορικό Φίλιππο Βέροιας.Ξεκίνησε να παίζει στην ανδρική του ομάδα την περίοδο 1994-95 σε ηλικία 14 ετών και εκείνη την χρονιά πήρε ο Φίλιππος το πρωτάθλημα και ο Στηβ το πρώτο του τίτλο.

Πρωταθλητής Ελλάδας στα 15 του!

Από τότε παίζει ανελλιπως, το χαντμπολ που αγαπάει και σήμερα στα 44 σκέφτεται να συνεχίσει...

Βιβλίο ολόκληρο μπορεί να γίνει η χαντμπολική του πορεία.

Στη φωτογραφία ο team μανατζερ της ΑΕΚ Ηλίας Χατσίκας παραδίδει στον Στηβ Παπαδόπουλο την φανέλα της ΑΕΚ με το 69, που δεν είχε την τύχη και την τιμή να φορέσει ποτέ στην καριέρα του σαν αθλητής, ενώ είναι και ΑΕΚτζής.

Συγχαρητήρια στον Στηβ, στην ΑΕΚ και σε όσους συνέβαλαν στην πορεία του για να φτάσει σε αυτό το μεγάλο ρεκορ.