ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Αγγλικό" ματς στο Διαβατό και ήττα 2-5 της Αγίας Μαρίνας από την Χανιώτη!

«Αγγλικό» παιχνίδι με επτά γκολ έγινε στο γήπεδο του Διαβατού, όπου ο ΑΟ Χανιώτης επιβλήθηκε του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγ. Μαρίνας με σκορ 5-2, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Ημαθίας, που έπαιξε με αρκετές ελλείψεις, ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο όμως στην επανάληψη άλλαξε προς το καλύτερο το αγωνιστικό της πρόσωπο και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι θα μπορούσε ακόμα και να προηγηθεί στο σκορ!

Το σκορ άνοιξε με το… καλησπέρα για τους φιλοξενούμενους ο Αποστολίδης, ο οποίος στο 5ο μόλις λεπτό έγραψε το 0-1, ενώ 15 λεπτά αργότερα ο Θωμαϊδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 36’ και 45’ ο Τοπούζης με δύο προσωπικά του τέρματα έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 (ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 34’)!

Στην επανάληψη, με κάποιες εσωτερικές αλλαγές που έγιναν, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έδειξε θεαματικά βελτιωμένο πρόσωπο, οι παίκτες της έβγαλαν εγωισμό και στο 50’ ο Κοσέογλου με πλασέ μείωσε το σκορ σε 1-4, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τσολάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-4.

Οι γηπεδούχοι ήταν… καταιγιστικοί και στη συνέχεια έχασαν τρία τετ-α-τετ με τους Τ. Καραγιάννη, Τότσα και Κοσέογλου, με τους φιλοξενούμενους να τα έχουν χαμένα!

Αφού δεν μπόρεσαν να σκοράρουν οι Ημαθιώτες, τελικά το γκολ το πέτυχε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η ομάδα της Χαλκιδικής με τον Τοπούζη (χατ-τρικ), για το τελικό 2-5!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρύνιος, έχοντας βοηθούς τους Μάτσια και Παντικίδη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Παναγιωτίδης): Βάντσης (46’ λ.τ. Μυλωνάς), Δημητρούσης, Ράδης, Τότσκα, Καραγιάννης Τ., Τζαλίλης, Λέκα (80’ Σιδηρόπουλος Γ.), Αντωνίου (35’ λ.τ. Κοσέογλου), Τσολάκης, Μουστάκας, Θεολόγου.

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ (Παντζιαράς): Κουτζαβασίλης (46’ Συλλέκτης), Καραγιάννης (46’ Θεοδωρίδης), Αναγνώστης, Κόμνος (46’ Νίνος), Αποστολίδης (46’ Λουφάκης), Αθανασιάδης, Θωμαΐδης (51’ Κουτσιούδης), Πάγιος, Τοπούζης, Ράντζα, Καραμανλής.