ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας: Γνωρίζουμε τον τρόπο για να πετύχετε…

Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας «Ι. Σαφαρίκας-Ι. Μπαρμπαρούσης» στα 12 χρόνια λειτουργίας του είχε πρωταρχικό στόχο οι μαθητές να λαμβάνουν ποιοτική εκπαίδευση. Οι γονείς τους να νοιώθουν ηρεμία και ασφάλεια για τις ώρες που το παιδί βρίσκεται στο Σχολείο. Κι αυτό το επετεύχθητε από τον πρώτο κιόλας χρόνο, καθώς η σωστή προετοιμασία έφερε και τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες.

Είναι ένα Ανοικτό Σχολείο για μαθητές και γονείς που θα προσφέρει όλη την εβδομάδα συνεχή διεύρυνση γνώσης, αθλητική δραστηριότητα και ψυχαγωγία (αίθουσα Πληροφορικής, εργαστήριο Φυσικών Σπουδών, κολυμβητήριο, γήπεδα αθλημάτων, κινηματογραφικές προβολές), με εξαιρετικούς καθηγητές που συνεχώς «εκπαιδεύονται» στις σύγχρονες μορφές διδασκαλίας.

Στο Λύκειο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας οι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν το Νέο Σύστημα  Εισαγωγής και σε φροντιστηριακή βάση διδασκαλίας από τους εξειδικευμένους καθηγητές, επιτυγχάνεται πλήρη προετοιμασία των μαθητών και στις τρεις τάξεις.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα που διαθέτουν τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας «Ι. Σαφαρίκας-Ι. Μπαρμπαρούσης», είναι η ασφαλής μεταφορά των μαθητών από την κατοικία τους προς και από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις. Σε άρτιους, εξοπλισμένους και λειτουργικούς χώρους, σ΄ ένα πανέμορφο περιβάλλον, οι μαθητές περνούν ευχάριστες εκπαιδευτικές ώρες, με πρωτοποριακά αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά προγράμματα.

Γνωρίστε από κοντά τους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις και λύστε κάθε πιθανή απορία σας και θα σας προσφέρουν την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση.

Στο τηλέφωνο 23310 75490 –www.iev.gr

1ο χλμ Βέροιας-Άμμου