ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές από 28/05/15

Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ- TOMORROWLAND: A WORLD BEYOND

Ώρες προβολών: 20.00

Ηθοποιοί: ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΪ , ΧΙΟΥ ΛΟΡΙ, ΚΑΘΡΙΝ ΧΑΝ, ΤΖΟΥΝΤΙ ΓΚΡΙΡ, ΜΠΡΙΤ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η μοίρα φέρνει κοντά μια έξυπνη, αισιόδοξη έφηβη με έντονες επιστημονικές αναζητήσεις με ένα πρώην παιδί θαύμα και νυν απογοητευμένο, γκριζομάλλη εφευρέτη. Οι δυο τους θα αναλάβουν μια επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού χωροχρόνου που ανήκει στη συλλογική μνήμη και ονομάζεται Tomorrowland.

Δεν υπάρχει ταινία που να την έχει καλύψει περισσότερο μυστήριο από το πολυαναμενόμενο “Tomorrowland”  της Disney, μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές για το 2015. Με πρωταγωνιστές τους George Clooney και Hugh Laurie (Dr.House) –ο οποίος υποδύεται τον κακό της υπόθεσης-, σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Brad Bird (Ρατατούης, Οι Απίθανοι) και σενάριο του Damon Lindelof (Lost TV series) η ταινία, που ανήκει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας, προορίζεται να είναι ένα από τα μεγάλα blockbusters του 2015, μια στα πρότυπα της Disney φαντασμαγορική περιπέτεια με εντυπωσιακά σκηνικά, ένα παραμυθένιο παράλληλο σύμπαν και απολαυστικές ερμηνείες.

Trailer: https://youtu.be/T_hDj9-1Bko

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ   -  POLTERGEIST  3D

«Το απόλυτο τρισδιάστατο θρίλερ»

Ώρες προβολών: 18.15 και 22.15

Σενάριο: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΙΝΤΣΕΪ ΑΜΠΕΪΡ, ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ

Ηθοποιοί: ΣΑΜ ΡΟΚΓΟΥΕΛ, ΤΖΑΡΕΝΤ ΧΑΡΙΣ, ΡΟΖΜΑΡΙ ΝΤΕ ΟΥΙΤ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΡΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το «Poltergeist» («Το Πνεύμα του Κακού») αναβιώνει για να τρομοκρατήσει ακόμη μία οικογένεια, της οποίας το σπίτι στοιχειώνεται από σατανικές υπερφυσικές δυνάμεις. Όταν οι επιθέσεις των ανατριχιαστικών αυτών δυνάμεων ενταθούν και η μικρή κόρης της οικογένειας καταλήξει όμηρός τους, η οικογένεια πρέπει να ενωθεί για να την σώσει πριν εξαφανιστεί για πάντα.

Ο θρυλικός σκηνοθέτης Σαμ Ράιμι («Spider-Man», «Evil Dead») υπογράφει την παραγωγή του ριμέικ μιας από τις διασημότερες και εμβληματικότερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών!

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

4/6 San Andreas (Dwayne Johnson)
11/6 Jurassic World (Chris Pratt)
18/6 Madame Bovary (Mia Wasikowsk)
25/6 Terminator Genisys (Arnold Schwarzenegger)

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA