ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές από 05/12/2013

Αιθ 1 : ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ (του Παντελή Βούλγαρη, βασισμένη ομώνυμο βιβλίο της ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΗ). Ώρες προβολών: 19.00 και 21.30.

Ο Παντελής Βούλγαρης επιστρέφει με τη “Μικρά Αγγλία”, σε σενάριο της Ιωάννας Καρυστιάνη, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της, το οποίο εκδόθηκε το 1997, τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος, αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και μεταφράστηκε σε πολλές ξένες γλώσσες. Η ιστορία διαδραματίζεται στο ναυτονήσι της Άνδρου, τις δεκαετίες του ’30 και ’40 και μας ταξιδεύει στα βαθιά της ανθρώπινης περιπέτειας. Ζωές που ορίζονται από τη μακρά απουσία των ανδρών στα ποντοπόρα βαπόρια, τη μοναξιά των γυναικών στο νησί, τις αυστηρές κοινωνικές επιταγές της εποχής. Η δουλειά, ο έρωτας, το πάθος, η πίστη, η λησμονιά, το συμφέρον, η τύψη, ο πόλεμος, το πένθος, όλα βολοδέρνουν στα σαράντα κύματα της θάλασσας και στις φουρτούνες της ψυχής και της συνείδησης. Ο Βούλγαρης με διεισδυτική και στοχαστική ματιά αφηγείται κινηματογραφικά μία ιστορία, που φωτίζει τις σκιές της καθημερινότητας, τα κρυμμένα μυστικά, τις ταραγμένες σχέσεις και το κόστος της υποταγής. Για μία ακόμη φορά εμπιστεύεται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς.

Αιθ 1 : ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (ΜΕΤΑΓΛ). Ώρες προβολών: 17.30

Ο νέος Αη Βασίλης είναι o 7χρονος Νικόλας! Αυτό από μόνο του είναι, χμμμ... θέμα. Μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ταινία για όλη την οικογένεια.

Αιθ 2 : THE HUNGER GAMES:ΦΩΤΙΑ. . Ώρες προβολών: 19.15

Το BlockBuster που όλοι περιμένατε.

Ηθοποιοί:ΤΖΙΝΑ ΜΑΛΟΟΥΝ , ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΣΑΔΕΡΛΑΝΤ , ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ , ΣΤΑΝΛΕΙ ΤΟΥΤΣΙ , ΦΙΛΙΠ ΣΕΙΜΟΥΡ ΧΟΦΜΑΝ , ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΙΤ , ΤΖΟΣ ΧΑΤΣΕΡΣΟΝ , ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΠΑΝΚΣ , ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ , ΛΕΝΙ ΚΡΑΒΙΤΖ , ΣΑΜ ΚΛΑΦΛΙΝ , ΛΙΑΜ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ

Ο Καρυοθραύστης   12/12 ώρα: 21.15 (The nutcracker)  

Προσφορά: Ένα μήνα δώρο σε μαθήματα χορού τις επιλογής σας στην σχολής χορού Σοφία Αντωνιάδου, με κάθε εισιτήριο για την παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» - (Tchaikovsky) από τα φημισμένα μπαλέτα (Royal Opera House) σε απευθείας σύνδεση από το Covent Garden του Λονδίνου.

Ο Καρυοθραύστης (Tchaikovsky), Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, Ώρα: 21.15 στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας. Οι παραστάσεις θα προβληθούν σε ζωντανή σύνδεση με τα τελειότερα μηχανήματα ήχου (Dolby Digital 5.1), και εικόνας High Definition (HD) στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας, με αποκλειστικά δικαιώματα για τον νομό Ημαθίας σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές (εισιτήρια από 10€).

Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων με την παράσταση «Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» του Peter Wright! Το αγαπημένο υπερθέαμα για όλη την οικογένεια, μεταδίδει το πνεύμα των γιορτών και χαρίζει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους θεατές!

Προσεχώς:

Hobbit  3D 12/12

Frozen 3D 19/12

Η ζωή της Αντέλ 26/12 (με την Αντέλ Εξαρχόπουλος) ♦Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, ♦Ταινία λήξης του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA

Όλο το πρόγραμμα του κινηματογράφου, καθώς επίσης trailer, reviews, και προσφορές στο www.cinemastar.gr