ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 28/09/17

ΤΟ ΑΥΤΟ- IT

Ώρες προβολών:  Κάθε μέρα στις 19.00  και  21.45

Σκηνοθεσία:    ΑΝΤΡΕ ΜΟΥΣΙΕΤΙ

Σενάριο:          ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ & ΤΣΕΪΣ ΠΑΛΜΠΕΡ

Ηθοποιοί:        ΤΖΕΪΝΤΕΝ ΛΙΜΠΕΡΕΡ, ΜΠΙΛ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΦΙΝ ΓΟΥΛΦΧΑΡΝΤ

Το «It» είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα βιβλία τρόμου του Stephen King. Έχει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο και μέσα στο πέρασμα δυο και πάνω δεκαετιών δεν έχει χάσει έδαφος. Kυκλοφόρησε το 1986, και το 1990 έγινε η μεταφορά του στην τηλεόραση σε κύκλο mini series. Τον τρόμο σκόρπισε πριν από 30 χρόνια στο Derry μια σειρά μυστηριωδών δολοφονιών κι εξαφανίσεων παιδιών. Μόνο που τα αποτρόπαια αυτά εγκλήματα δεν έγιναν από ανθρώπινο χέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις, ο Pennywise στην ταινία «Το Αυτό» θα γεννήσει τους χειρότερούς μας εφιάλτες.

Μια ομάδα παιδιών, αντιμετώπισαν αυτή τη φρίκη στα δώδεκά τους χρόνια, ανακάλυψαν τι κρυβόταν πίσω από τα γεγονότα που στοίχειωναν τη ζωή τους. Ήταν το Αυτό, που πολέμησαν και νόμιζαν ότι νίκησαν.

30 χρόνια αργότερα, ενήλικοι πια και πετυχημένοι, καλούνται να επιστρέψουν πίσω στην γενέτειρά τους όταν το Αυτό επιστρέφει ακόμα πιο εφιαλτικό κι ανατριχιαστικό από πριν με σκοπό να το νικήσουν μια και καλή. Ν' αναμετρηθούν με το ανατριχιαστικό παρελθόν και το ακόμα πιο ανατριχιαστικό παρόν.

Η νέα κινηματογραφική διασκευή στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ ξεπέρασε σε εισπράξεις τον «Εξορκιστή», που ήταν μέχρι τώρα ο κάτοχος του ρεκόρ στο αμερικανικό box office.

Μαζί με τα ρεκόρ και τις καλές κριτικές, το «It» κερδίζει και την αποδοχή του Ξαβιέ Ντολάν που την αποθεώνει στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Ξαβιέ Ντολάν - μεγάλος σινεφίλ και ακόμη μεγαλύτερος θαυμαστής του «Τιτανικού» - είδε το «It» του Αντι Μουσιέτι που άνοιξε αυτήν την εβδομάδα στην Αμερική κάνοντας ένα εντυπωσιακό άνοιγμα (117 εκατομμύρια δολάρια, ρεκόρ φθινοπώρου) και κερδίζοντας τη θετική γνώμη των κριτικών και το αποθέωσε.

«Αυτό είναι αυτό που πρέπει να είναι η διασκέδαση και είναι τόσο σπάνιο», δήλωσε στο instagram ανακηρύσσοντας την ταινία την καλύτερη του... αιώνα.

To φιλμ - για όσους δεν ζουν σε αυτόν τον πλανήτη και δεν ξέρουν την ιστορία του - ξετυλίγει την ιστορία επτά παιδιών, που μεγαλώνουν στην αμερικανική κωμόπολη του Ντέρι, στην πολιτεία Μέιν, και έχουν δημιουργήσει την «Λέσχη των Λούζερ», καθώς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας έχουν περιθωριοποιηθεί από τις παρέες των συνομηλίκων τους. Την ίδια στιγμή, το Ντέρι είναι το λημέρι ενός διαβολικού κλόουν, του Πένιγουαϊζ, που κάθε 27 χρόνια, βγαίνει από τους υπονόμους της πόλης, αρπάζει παιδιά και σπέρνει τον τρόμο στην πόλη.

Trailer:

EMOJI, Η ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρα προβολής: 11.30 πρωί και 18.00 απόγεμα   (Προβολές μόνο Κυριακή 1/10)

Trailer: 

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 3 (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρα προβολής: 11.30 πρωί και 17.15 απόγεμα (μόνο Κυριακή 1/10)

Trailer: 

ΟΙ ΠΡΩΗΝ - Les Ex

Ώρα προβολής:   21.15

Μια ταινία για τη μάστιγα που λέγεται «πρώην»

Η ταινία ''Οι πρώην'' του Maurice Barthelemy πέφτει στα βαθιά και, αντί να ασχοληθεί με την περίοδο της σχέσης που βλέπεις μονίμως καρδούλες, αφιερώνεται στη δύσκολη (και άβολη) φάση του χωρισμού. Πρωταγωνιστές είναι 6 χωρισμένα ζευγάρια, που κάνουν έναν απολογισμό των σχέσεων που διαλύθηκαν και προσπαθούν με πραγματική δυσκολία να τις ξεχάσουν για λόγους αγάπης, μίσους ή και λόγους πρακτικούς.

Παραγωγή: Κλεμάν Μισερέ, Αλέν Τερζιάν, Ματιέ Βαρτέ

Σκηνοθεσία: Μορίς Μπαρτελεμί

Πρωταγωνιστούν: Ζαν-Πολ Ρουβέ, Μορίς Μπαρτελεμί, Κλαούντια Τάγκμπο, Πατρίκ Τσεσνέ

Το Παρίσι είναι η πόλη του έρωτα (λένε), άρα των περίπου δύο εκατομμυρίων ερώτων, τουλάχιστον έξι από τους οποίους έχουν γίνει παρελθόν, παρότι οι εμπλεκόμενοι ταλανίζονται ακόμη από αισθήματα χωρισμού κι επιθυμίες επανασύνδεσης

Οι ήρωες της ταινίας είναι έξι χωρισμένοι Παριζιάνοι, των οποίων η καθημερινότητα, ή η μοίρα, φέρνει έτσι τα πράγματα ώστε να ξανασυγχρωτιστούν με τους πρώην τους και να συνειδητοποιήσουν πως κι ό,τι τελειώνει, δεν τελειώνει πραγματικά.

Το εύρημα ότι κανείς δεν ξεμπερδεύει εύκολα με το παρελθόν του, είναι μια ιδέα γνώριμη και συνηθισμένη

"Οι πρώην μας έχουν αφήσει τα βαθύτερα σημάδια στη ζωή. Τους πρώην δεν τους ξεχνάμε"

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria