ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 20/07/17

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ! - A BRAS OUVERTS

(ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ) 

Μια νέα γαλλική, ξεκαρδιστική κωμωδία με την υπογραφή του Φιλίπ Ντε Σοβερόν

Ώρα προβολής: 21.15

Σκηνοθεσία: ΦΙΛΙΠ ΝΤΕ ΣΟΒΕΡΟΝ

Σενάριο:   ΓΚΑΪ ΛΟΡΕΝ & ΜΑΡΚ ΝΤΕ ΣΟΒΕΡΟΝ

Ηθοποιοί: ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΚΛΑΒΙΕ, ΕΛΣΑ ΖΙΛΜΠΕΡΣΤΑΪΝ, ΑΡΙ ΑΜΠΙΤΑΝ

H γαλλική κωμωδία που δεν πρέπει να χάσετε!

Η δήλωση σκηνοθέτη:

Την αρχική ιδέα είχαν ο Γκι Λοράν και ο Μαρκ Ντε Σοβερόν, ο αδερφός μου. Όλα ξεκίνησαν από ένα ντιμπέιτ που είδαν στην τηλεόραση. Πολύ συχνά σε αυτού του είδους τα προγράμματα, οι καλεσμένοι θα πουν τα πάντα, ακόμη κι όταν είναι ειλικρινείς. Ο Γκι με το Μαρκ φαντάστηκαν τι θα γινόταν αν κάποιος από τους καλεσμένους κατέληγε να δώσει τη διεύθυνση του σπιτιού του στον αέρα- γέλασα αμέσως με την ιδέα. Ο Κριστιάν Κλαβιέ δέχτηκε επίσης γρήγορα καθώς η ιδέα τον διασκέδαζε.

Ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής του «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;» συνεργάστηκαν ξανά και επέστρεψαν στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Βρε καλώς τους».

Βρίσκω ιδιαίτερα διασκεδαστικό ότι ένας τέτοιος τύπος, αφοσιωμένος φιλόσοφος βρίσκεται παγιδευμένος από τις ίδιες του τις πεποιθήσεις. Στην ταινία υπάρχει μια κλασική αρχή: Χαρακτήρες που «υποφέρουν», οπότε γίνονται συμπαθείς. Στην ουσία τους (όπως και στο Θεέ μου, τι σου κάναμε; ) είναι κυνικοί, αλλά αυτό δε μας αποτρέπει από το να γελάμε μαζί τους- σκεφτείτε μια ταινία με πρωταγωνιστή έναν πολύ καλό κι ευγενικό άνθρωπο- θα ήταν βαρετή!

Υπάρχουν διάφορες κοινότητες Ρομά- επιλέξαμε μια οικογένεια από τη Ρουμανία, πρόσφυγες στη Γαλλία. Πρόκειται για ανθρώπους που ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες, που συχνά αναγκάζονται να ζητιανέψουν, να ζήσουν στριμωγμένοι σε τροχόσπιτα. Ο χαρακτήρας του Αρί Αμπιτάν λέει στην ταινία: «δεν έχει χαρτιά, δε μπορεί να δουλέψει, δεν είναι θέμα επιλογής"- θέλαμε να αποτυπώσουμε αυτή την πραγματικότητα με τα εργαλεία της κωμωδίας όμως πάντα. Δουλέψαμε στενά με το Σορίν Μιχάλ, σημαντικό μέλος της κοινότητας των Ρομά στη Ρουμανία- διάβασε το σενάριο και ήρθε στα γυρίσματα. Αποστολή του ήταν να μας πει αν αυτό που κάναμε ήταν σωστό ή λάθος, γνωρίζοντας φυσικά ότι φτιάχνουμε μια κωμωδία κι όχι ντοκιμαντέρ! Γέλασε πολύ και δε βρήκε κακία σε αυτό που κάναμε- έτσι πήραμε την επιβεβαίωση μας.

Περιγραφή:   Ένας γνωστός διανοούμενος με αριστερές πεποιθήσεις υποστηρίζει την ανάγκη να προσφέρουμε άσυλο σε όσους το χρειάζονται. Όταν στριμώχνεται σε ένα talkshow από τον παρουσιαστή για το πρόβλημα των ρομά δέχεται μια πρόκληση. Να ανοίξει το σπίτι του και να τους φιλοξενήσει.

Trailer:

Εκδήλωση με ΔΩΡΕΑΝ κρασί, και Μειωμένη τιμή στην Θερινή αίθουσα.

Ραντεβού με το «Σινεφίλ» κοινό για την Νέα Γαλλική κωμωδία του ΦΙΛΙΠ ΝΤΕ ΣΟΒΕΡΟΝ, με ΔΩΡΕΑΝ κρασί για όλους, και μειωμένη τιμή 6€ μόνο για την Πέμπτη 20/7 στην Θερινή μας αίθουσα.

Καλοκαιρινές, δροσερές αποδράσεις «Σινεφίλ» κοινό μας, Στην Θερινή αίθουσα

Η Προσφορά με την μειωμένη τιμή και Δωρεάν κρασί ΙΣΧΥΕΙ μόνο για την Πέμπτη 20/7. Η ταινία θα προβάλλεται για μια εβδομάδα (από Πέμπτη 20/7 έως Τετάρτη 26/7)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ: Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ -WAR FOR THE PLANET OF THE APES

Σκηνοθεσία: ΜΑΤ ΡΙΒΣ

Σενάριο:   ΜΑΡΚ ΜΠΟΜΠΑΚ & ΠΙΕΡ ΜΠΟΥΓΙΕ

Ηθοποιοί: ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ, ΤΟΜΠΙ ΚΕΜΠΕΛ, ΤΖΟΥΝΤΙ ΓΚΡΙΡ, ΤΕΡΙ ΝΟΤΑΡΙ, ΤΑΪ ΟΛΣΟΝ

Ώρα προβολής: 20.30

Περιγραφή:

«Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» |"War For the Planet of the Apes”, τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, o Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria