ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ram Computer

Στην εκπαιδευτική κοινότητα της Βέροιας, έρχεται να προστεθεί ένα νέο μοντέλο επαγγελματικής κατάρτισης που θα συμβάλλει δυναμικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών για τη στήριξη ανέργων και επιχειρήσεων.

Πρόκειται για το Ελληνικό Κέντρο Δία Βίου Μάθησης που ανήκει στον Εκπαιδευτικό Όμιλο RAM computer και μετρά ήδη τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.

Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του θα βρείτε πιστοποιημένες αίθουσες από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 47 άτομα, 20 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές ανταποκρινόμενους στις τελευταίες απαιτήσεις της τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να απαντήσει σε κάθε θέμα για την αναβάθμιση της επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων και εργαζομένων. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε την υλοποίηση προγραμμάτων για Τεχνικούς Ασφαλείας, κατάρτιση προσωπικού επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΕΦΕΤ), ΛΑΕΚ 0,45 και 1,25 , επιταγή voucher για άνεργους έως 29 ετών, εκμάθηση πληροφορικής και αγγλικής γλώσσας.

Στα παραπάνω πλεονεκτήματα προσθέστε και τη λήψη αναγνωρισμένων πιστοποιητικών επαγγελματικής κατάρτισης που σας καθιστούν πλέον ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Συνεργαζόμενη σχολή με το ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας αποτελεί το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Ram Computer, τηλ : 2331021061.

Θα μας βρείτε στη Βέροια, Αγίου Αντωνίου 20 & Καρατάσου. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.elkedim.gr/

Σας περιμένουμε!!