ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σύριγγες στο κέντρο της Βέροιας

Ύστερα από μαρτυρία συμπολίτη μας, αναγκαζόμαστε να δημοσιεύσουμε την είδηση. Όχι ότι τα ναρκωτικά δεν είχαν ποτέ σχέση με τη Βέροια και την Ημαθία γενικότερα και την απέκτησαν προχθές... Τα ναρκωτικά ήρθαν από καιρό εδώ, είναι και θα παραμείνουν αν δεν το προσέξουμε όλοι μαζί το θέμα με όσο περισσότερη ευαισθησία μπορούμε.

Ο συμπολίτης μας λοιπόν, διερχόμενος από την γειτονιά του, πίσω από τον φούρνο μεταξύ Κεντρικής και Ηρωϊδων Βλάχων, όπως και οι υπόλοιποι της περιοχής τους, αντίκρισε σύριγγες χρησιμοποιημένες. Η έκπληξη ήταν μεγάλη, όχι για την χρήση ναρκωτικών ουσιών που αποτελεί μια σκληρή πραγματικότητα και μάστιγα για την Ημαθία, όπως και για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, αλλά για το κεντρικό σημείο στο οποίο βρίσκονταν.

Ένα μέρος πολυσύχναστο όλες τις ώρες της ημέρας και πόσο μάλλον όταν τα απογεύματα διέρχονται εκεί γύρω μικρά παιδιά. Θέμα τεράστιο για την δημόσια υγεία, πέραν της αυτής καθ' αυτής αξιόποινης πράξης της χρήσης ναρκωτικών για να μην το επεκτείνουμε και πιο πολύ...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (8/4/24)